Speltips inför Turkiet – Albanien 11/10: Favoritspel

Spelbloggare Publicerat: 11 oktober 2019

Blickarna riktas mot Vodafone Park i Istabul under fredagskvällen. Det vankas match mellan Turkiet och Albanien, från vilken Spelbloggare.se tar ställning för ena sidan.

Annons:

Grupp H – var hamnar EM-platserna? Turkiet och Frankrike på 15 pinnar vardera. Närmast bakom dem, Island på 12, och därbakom Albanien med nio. Lek med tanken att det blir en brutal bortaskräll här, och då är faktiskt Albanien med i diskussionen. Men för det ska såklart mycket till.

Det är snarare topptrion som är relevant och Turkiet har hamnat i en mycket bra position sedan den isländska förlusten borta mot Albanien förra månaden, medan turkarna, precis som väntat, krossade Moldavien med 4-0 – på resande fot.

Hur som helst, nerv är det. Extremt mycket är på spel – EM-spel eller ej.

Gällande Turkiet har EM-kvalet lämnat mycket positiva besked hittills. Den mest minnesvärda av de fem vinsterna, 5-0-1 i resultatraden, var förstås när världsmästarna Frankrike städades av med 2-0 inför hemmapubliken. Enda torsken? Borta mot Island. Getingbo.

Gästande Albanien ser inte mycket ut för världen och är heller inte det. Svårt att räcka till när nivån höjs. Därför var det extra chockerande (och imponerande!) att de senast, på hemmaplan, vann med 4-2 över Island efter två sena baljor. Visade prov på stor frejdighet och riskvillighet.

Annons:

Turkiet vinner – klart?

All heder till Albaniens prestation senast, men normalt ska de vara ett par klasser sämre än nationer som Island, Turkiet och förstås Frankrike. Det har också bevisats svart på vitt i matcherna innan; omvända med detta slutade exempelvis i en 2-0-vinst för Turkiet.

Och nu, på bortaplan, ska det mycket till för att undvika förlora. Speciellt med tanke på hur pass mycket bättre och formstarka Turkiet det facto är. Dessutom stor press att vinna denna match.

Turkiet har alltså vunnit fem av sex matcher, däribland med två mål mot noll hemma mot ”Les Bleus” och få indikationer tyder på att formen skulle vara i fara. Försvarsspelet har varit alldeles suveränt; i alla fem segermatcher har nollan hållits intakt. Fyra av dem vunnits med siffror större än uddamålet.

2,05 gånger pengarna för Turkiet -1,25 mål (asian handicap) smakar bra och spelet hämtas hos Bethard. Gäller då är halva insatsen tillbaka om de ”bara” vinner med uddamålet. 2-0, månne?

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Turkiet -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, fredag 11/10
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: