Speltips inför Turkiet – Frankrike 8/6: Franskt granitförsvar

Martin Efvergren Publicerat: 7 juni 2019

Turkiet tar emot regerande världsmästarna Frankrike och de är två landslag med gott självförtroende. Mycket talar dock för att utmaningen att göra mål kan bli alltför tuff för hemmalaget.

Annons:

Visserligen lyckades man inte vinna sin grupp i Nations League då Nederländerna vann på målskillnad, men i stort så har Didier Deschamps mästarlag fortsatt på inslagen väg.

Man har vunnit sina fyra senaste matcher och totalt endast släppt in ett mål i dessa. Det försvarsspel som bärgade guldet i somras ser alltså fortsatt stabilt ut.

De två inledande EM-kvalmatcherna har vunnits 4-1 borta mot Moldavien och 4-0 hemma mot Island och för en vecka sedan vann med 2-0 mot Bolivia i en träningsmatch.

Härnäst väntar så en något tuffare utmaning då Turkiet på bortaplan stundar. Efter att ha slutat sist i Nations League-gruppen med Sverige och Ryssland har turkarna nu skaffat sig en svit på fyra raka segrar.

I EM-kvalet har man besegrat Albanien borta med 2-0 och Moldavien hemma med 4-0. Därefter har Grekland och Uzbekistan övervunnits och därmed torde man komma till det här mötet med gott självförtroende.

Stabil defensiv förenar lagen

Såväl Frankrike som Turkiet kommer med fina resultat i ryggen där man framförallt har släppt in väldigt få mål. Turkiet har endast släppt in ett mål på de fem senaste matcherna och Frankrike har hållit nollan i fyra raka matcher.

Frankrike är förstås klara favoriter i det här mötet men Turkiet på bortaplan är alltid en speciell utmaning för alla lag. Får turkarna medvind kan de komma att bli svåra att få hål på även för ett stjärnspäckat Frankrike.

Samtidigt har Frankrike ett mittlås och en centrallinje som fortfarande är bäst i världen. För att göra mål mot det här laget krävs någonting extra och det är klart tveksamt om Turkiet har det i sig.

Därför ser vi ett fint spelvärde i att Frankrike kommer att hålla nollan i den här matchen. Till 2.1 gånger insatsen hos Betfair Sportbook spelar vi således att Turkiet kommer göra under 0,5 mål.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – få 1 000 kr välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Turkiet under 0,5 mål
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair
Spelstopp: 20:45, lördag 8/6
TV:  tvtolv logo cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.