Speltips inför Tyskland – Holland 6/9: En av veckans höjdpunkter

Spelbloggare Publicerat: 6 september 2019

Grannländerna tillika ärkerivalerna Tyskland och Nederländerna. Planen inför denna uppsnackade EM-kvalmatch är tjäna kova på målmarknaden. Ryggar ni vårt speltips?

Annons:

Landslagsuppehållet är svårt att klaga på när det bjuds på matcher som denna, va? Fredag, 20:45, och matchen ses bäst på C More Fotboll, TV12, C More Play eller streamas helt utan kostnad hos Betsson, Annons: som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här.

Generationsskiftet i den holländska landslagsfotbollen håller på att bära frukt, trots att flera av de äldre stjärnorna tackat för sina tjänster. En andraplats blev det i nya UEFA Nations League, finalförlust mot Portugal, och där möttes även Tyskland vid dubbla tillfällen – 3-0-vinst hemma och 2-2 borta.

Men tyskarna har fått sin revansch, och det här i EM-kvalet. Matchen dem emellan i Amsterdam vann de med tre mål mot två. Fantastiskt underhållande match med flera olika ansikten och där Nico Schulz satte vinnarbaljan så sent som i den 90:e minuten.

Premiärkvalmatchen för Holland var en desto muntrare historia; en 4-0-kross av Vitryssland. Det är de enda matcherna de hunnit med, medan de andra står på tre respektive fyra spelade. Lite press att hämta in nu, framförallt när Nordirland – som förvisso inte mött något av dessa lag ännu – har full pott efter fyra matcher och Tyskland efter tre.

Inför matchen behöver Tyskland röra om en del i defensiven och saknar större erfarenhet där. Annars saknas fina spelare som Leroy Sané och Julian Draxler. Gästerna har Steven Bergwijn out.

Annons:

Alltid underhållande mellan länderna

Mål. Finns det överhuvudtaget någonting annat på kartan här? Räkna med att proppen kan åka ur på Olympiastadion i Berlin, i en av veckans största fotbollshöjdpunkter. Tror det kan bli en minnesvärd historia – på nytt.

Det har varit ett återkommande tema när länderna möter varandra, målen:
Holland – Tyskland: 2-3
Tyskland – Holland: 2-2
Holland – Tyskland: 3-0

Detta är alltså från 2018 och framåt, två UEFA Nations League-matcher och en här i EM-kvalet, men även sedan innan har jargongen varit målrik.

Tyskland trummar alltid på offensivt och inte minst på hemmaplan. Efter en tid av lite sämre framträdanden, ett VM-fiasko framförallt, har de hittat stilen på nytt. Senast krossades Estland med 8-0.

Nu väntar ett motstånd vars filosofi också är starkt offensivt inriktad och där det finns enorm spets, ett flertal klasspelare. När tyskarnas defensiv nu är så pass oerfaren och icke-ordinarie att det kan straffa sig rejält. Varken Antonio Rüdiger eller Mats Hummels finns med.

Över 2,5 mål spelas till fullt acceptabla 1,65 gånger pengarna hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, fredag 6/9
TV:  cmorefotboll logo tvtolv logo
Stream:  cmoreplay logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.