Speltips inför Vitryssland – Holland 13/10: Eventuellt krampaktigt talar för målspelet

Spelbloggare Publicerat: 13 oktober 2019

Ett defensivt inriktat Vitryssland mot den offensiva maskinen Holland. Vad väger tyngst i afton? Här är känslan att siffrorna kan hållas nere, att det kan bli tätare än vad spelbolagen tror.

Annons:

Vitryssland – en enkel nöt att knäcka för ett skållhett Holland? Svaret kommer vi få cirka två timmar efter avsparkstid, vilken är 18:00 och för den intresserade visas matchen på Sportkanalen samt C More Play.

Holland var ute på djupt vatten när de i veckan hade 0-1 i baken hemma mot Nordirland inför matchens absoluta slutspurt, tio minuter kvar av ordinarie speltid, för att sedermera lyckas vända till en 3-1-vinst. Matchhjältar? Memphis Depay, två fullträffar, samt Luuk de Jong med en balja och en assist.

Vinsten innebär att Holland, helt jämsides med Tyskland, toppar gruppen. Nämnda Nordirland står förvisso även de på 12 hopskrapade pinnar, om än med matchen mer spelad. Ser med största sannolikhet ut att bli EM-spel för ett Holland som ser bättre ut än på flera års tid. Ni minns kanske silvermedaljen i UEFA Nations League nyligen också?

Speciellt mycket för fotbollsvärlden är däremot inte Vitryssland, men de är åtminstone inte sist i kvalgruppen. Det tack vare en vinst samt ett kryss mot jumbon Estland, som timmarna efter denna match tar emot Tyskland på hemmaplan.

Siffrorna hålls nere

Det dröjde ända till den 75:e minuten innan matchnollan spräcktes i Hollands match mot Nordirland och till den 80:e innan det första holländska målet kom. Ganska krampaktigt dessförinnan; massivt bollinnehav förvaltade i alldeles för få målmöjligheter och ineffektivitet när man kom in i motståndarnas straffområde.

Kanske lite oroande inför vad som komma skall nu? Holland bör förstås vinna. De har varit en målmaskin under kvalet, men insatsen senast – de inledande 80 minuterna – lämnade mer att önska och på bortaplan blir det troligtvis att skynda långsamt, snarare än snabbt.

Vitryssland har en väloljad defensiv, för att vara en fotbollsnation av deras storlek. 0-0 senast mot Estland och hemmamötena mot Tyskland samt Nordirland förlorades med blott 0-2 respektive 0-1. Har nycklarna att hålla siffrorna nere även mot de tuffare motståndarna, i alla fall på hemmaplan.

Under 2,5 mål är värt en peng till 2,33 gånger pengarna hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% extra i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,33 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:00, söndag 13/10
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: