Speltips Kroatien – Tjeckien 18/6: Måstematch

Simon Pålsson Publicerat: 18 juni 2021

Efter förlusten i premiären behöver Kroatien vinna mot Tjeckien fredagen den 18 juni 2021 i EM 2021. Vi rekar med odds inför matchen.

Kroatien - Tjeckien

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nog är det många som tänker sig ett Kroatien som ska kunna gå långt i det här mästerskapet, med tanke på att man senast det begav sig i mästerskapssammanhang faktiskt spelade VM-final och gjorde en makalös turnering.

I stora drag har man samma lag som den gången, men med undantaget att man egentligen saknar en riktigt bra spets numera. Det är i för sig ingen liten grej att sakna en riktig bra anfallare – men det är en påtaglig sak. Det såg vi inte minst mot England.

Under matchens första 20 minuter var Kroatien rejält nedtryckta, men efter det åt man sig in i matchen och rent spelmässigt var man inte helt undermåliga mot engelsmännen. Förlusten var rättvis och det som kanske oroar en del är att man har svårt att skapa chanser framåt.

Nu behöver man gå framåt för att vinna matchen mot Tjeckien, som kommer med tre poäng efter en seger mot Skottland i premiären, men som neutral åskådare ska man verkligen bara njuta av förutsättningarna som nu råder.

Kroatien är tvingade framåt och Tjeckien är ett lag som inte trivs helt uselt med ett motståndarlag som måste framåt. Det är också ett Tjeckien som bevisligen vet hur man gör mål framåt.

DUBBLA DINA PENGAR – ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus just nu kommer från Lucky Sports. Sätt in 100 kronor – och har du inte minst dubblat pengarna inom 24 timmar får du din insättning tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Shick är i storform

Patrik Shick stod för en makalös premiär mot Skottland och noterades för två mål, där det ena var modell vackrare och det andra också var snyggt. Det känns som att Tjeckien därmed har den anfallare som Kroatien kanske saknar.

Men efter vinsten i premiären ser det hur som helst väldigt lovande ut för Tjeckien, som i princip bara behöver en poäng mot Kroatien för att kännas ganska klara för slutspelet. Det ger i alla fall ett väldigt bra utgångsläge.

Samtidigt skulle en vinst göra att man garanterat har Kroatien bakom sig och att man därmed spelar slutspel senare i sommar. Mycket kan fortfarande hända, det får vi vara tydliga med, men inledningen på mästerskapet har varit perfekt för Tjeckien.

Med två i grunden offensiva lag – och ett Kroatien som måste gå för att göra mål – lockar målspelet väldigt mycket på förhand.

Båda lagen göra mål spelas till 1,98 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,98
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00, fredag 18 juni 2021
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: