Speltips Nederländerna – Österrike 17/6: Fullt ös

Simon Pålsson Publicerat: 17 juni 2021

Holland visade fin målform direkt och Österrike likaså. Kan det bli något annat än fullt ös när lagen möts i EM 2021 den 17 juni?

Nederländerna - Österrike

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

EM 2021 har varit lite trevande på sina håll, men en grupp som inte har lämnat någon besviken är den grupp som innehåller Ukraina, Nordmakedonien, Nederländerna och Österrike. En på förhand lite bespottad grupp, bland annat av mig.

Men än så länge är det här som de roligaste matcherna har spelats och underhållningsvärdet i mötet mellan Ukraina och Nederländerna glömmer man inte i första taget. Då vände Ukraina underläge 2-0 till 2-2, innan Nederländerna till slut kunde döda tillställningen med ett sent segermål. Bittert värre för ukrainarna.

Det gör hur som helst att Nederländerna sitter i ett gynnsamt utgångsläge inför fortsättningen och nu ska man till att möta Österrike, det på pappret svåraste motståndet i gruppen.

Precis som Nederländerna öppnade man gruppspelet med att ta tre poäng och göra tre mål framåt, men då mot Nordmakedonien. Det är såklart ett lag man ska slå – men det var också ett lag som var aningen bättre än förväntat. Det måste man ändå ta och säga.

Däremot känns det uppenbart att Österrike är ett ganska farligt landslag när man vågar sticka fram, även om jag personligen kan tycka att man ska göra det mer. Då får man in David Alaba i positioner där han är farlig.

Odds på EM 2021

Nederländerna vann alltså med 3-2 och Österrike med 3-1 i den första rundan, och det gör att jag känner mig trygg med att vi står inför en ny ganska fartfylld match.

Nederländerna vinner gärna för att positionera sig väl inför avslutningen mot Nordmakedonien och skulle man ta tre poäng här känns det som att gruppsegern är i hamn.

Inför matchen vet vi dock att man får klara sig utan mittfältaren Donny van de Beek igen, samtidigt som mittbacken Matthijs de Ligt är tveksam. Troligen riskerar man inte honom här.

Österrike har sitt starkast möjliga lag tillgängligt och kommer troligen att formera just det mot Nederländerna.

Över 2,5 mål spelas till 1,74 gånger insatsen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,74
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, torsdag 17 juni 2021
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: