Speltips Ryssland – Danmark 21/6: Fördel Danmark

Martin Efvergren Publicerat: 21 juni 2021

Danmark är piskade att vinna den sista gruppspelsmatchen mot Ryssland i EM 2021. En dansk seger kan räcka till avancemang och den chansen bör man kunna ta.

Ryssland – Danmark

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har onekligen blivit ett speciellt mästerskap för Danmark och skulle man inte lyckas ta sig vidare från gruppen bör nog de flesta ha full förståelse för det kunde bli på det viset.

Även om chanserna till avancemang är ganska små så har man definitivt inte gett hoppet. Rent teoretiskt kan man fortfarande krångla sig vidare om man vinner den här avslutande gruppspelsmatchen hemma på Parken i Köpenhamn.

Belgien, som möter Finland i den andra matchen i gruppen som spelas samtidigt, lär gå mot gruppsegern samtidigt som Danmark kan kliva upp på samma poäng som Ryssland och Finland om man vinner sin match och Finland förlorar mot Belgien.

Vid ett sådant scenario gäller i första hand inbördes möten (där har de här lagen i så fall besegrat varandra) och därefter målskillnad. Men så långt ska man kanske inte spekulera redan nu.

Danmark måste vinna och helst med många mål. För Rysslands del vore ett kryss ett väldigt bra resultat då man har fördel gentemot Finland vad gäller inbördes möten.

Dansk dynamit

Ser vi till de här båda lagen på pappret och hur man har presterat i de två tidigare matcherna är det fördel Danmark. Ser vi till oddssättningen är det också klar fördel Danmark.

Danmarks insats mot Finland bör man egentligen analysera vad gäller det fotbollsmässiga. Mot Belgien visade man däremot att man är att räkna med igen. Trots ett tidigt ledningsmål lyckades man inte få med sig någon poäng då Kevin De Bruyne kom in andra halvlek och lyfte Belgien flera nivåer.

 

Danmark har ett bra lag men utan Christian Eriksen blev Belgien en för svår motståndare. Men likväl svarade man för en prestation som definitivt lovade gott.

Ryssland var riktigt svaga i sin match mot belgarna men lyckades rycka upp sig tillräckligt för att besegra Finland med 1-0 i sin andra match. Ryssland har totalt sett inte imponerat men likväl för man ändå sägas sitta i förarsätet vad gäller kampen om andraplatsen i den här gruppen.

Att gå ut till en match med inställningen att man ska ta ett kryss kan vara vanskligt och risken är stor att ryssarna kan komma att bli en aning passiva här. För Danmarks del är det på sätt och vis lättare då man inte kan eller bör göra något annat än att sätta full framåt med publiken i ryggen hemma på Parken.

Oavsett hur det går i den andra matchen lär Danmark vilja visa sin hemmapublik, sitt land och sin kapten Eriksen vad man kan. Det är inte otänkbart att det blir någon form av dansk urladdning här.

Danmark är ett bättre lag än Ryssland och de har massvis att spela för, även om det inte räcker till avancemang. Det känns klart troligt att Danmark vinner den här matchen och det spelas till 1.72 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos Lucky sport – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Danmark vinner
Odds: 1.72
Bolag: Lucky Sport
Spelstopp: 21:00 måndagen den 21/6 2021
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: