Speltips Sverige – Slovakien 18/6: Tidig avspark i Fotbolls-EM

Rasim Reiz Publicerat: 18 juni 2021

Sverige gäller som favorit mot Slovakien i den andra gruppspelsmatchen i EM 2021. Rasim Reiz vågar drömma om tre poäng. Gör du?

Sverige - Slovakien

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

BOOSTADE ODDS INFÖR SVERIGE – SLOVAKIEN! LÄS MER HÄR!

Det är dags att kliva in i den andra omgången för Sveriges del och man gör det mot ett Slovakien i St Petersburg på Gazprom Arena.

Sverige gjorde en heroisk kämpainsats borta mot Spanien och med en portion tur så lyckades man ta med sig en poäng. Den poängen kan visa sig väldigt värdefull för nu har man stora möjligheter att avancera i gruppen och vidare till slutspel. För att göra det står Slovakien som motståndare under fredag eftermiddag.

Slovakien lyckades besegra Polen med 1-2 och det var väl lite av en skräll då favoritskapet låg hos Polen och ser man till matchen var det väl ingen försvarsinsats från något av lagen som man höjer ögonbrynen för utan här har Sverige en stor chans att ta med sig alla tre poäng.

CampoBet satsar hårt på EM 2021! Nu kan du hämta en bonus på 100 kronor hos det nya, färska spelbolaget CampoBet. Läs mer och registrera dig här!

  EM-bonus hos campobet – Hämta 100 kronor!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sverige borde gå för tre poäng

Sverige kommer till den här matchen att få tillbaka Dejan Kulusevski som har varit i karantän efter att ha blivit smittad av corona. Vi kommer få se en helt annan matchbild här gentemot den vi fick se mot Spanien. Mer bollinnehav och ett högre presspel kan jag tänka mig att Janne Andersson kommer beordra.

I grunden tycker jag Sverige är ett bättre landslag med ett mer komplett lag men man ska inte underskatta Slovakien med Marek Hamsik, Skriniar, Kucka som alla tre är rutinerade och vana att spela på den här nivån. Slovakien är väl det laget som är svagast i gruppen också så 3 poäng här skulle förmodligen innebära avancemang för Sverige.

Jag tror vi får se en matchbild där Sverige kontrollerar bollinnehavet, Slovakien kommer få jobba en hel del defensivt. Det handlar oftast om att få ut så mycket energi som möjligt och intensitet i matcherna under ett mästerskap. Startelvan tror jag blir oförändrad, sen med en Kulusevski på bänken som kanske får göra ett inhopp så kan det bli tufft över 90 minuter för Slovakien. Om han nu finns med på bänken vill säga, det återstår väl att se helt säkert.

Tittar vi på spelmarknaden så gäller det att vara tidigt ute för att få så bra odds som möjligt och jag har hittat den hos CampoBet där jag väljer att spela rak seger på Sverige till fina 1,86 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sverige vinner
Odds: 1,86
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00, fredag 18 juni 2021
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: