Speltips Sverige – Ukraina 29/6: Åttondelsfinal i EM 2021

Rasim Reiz Publicerat: 29 juni 2021

Rasim Reiz rekar med odds inför Sveriges åttondelsfinal mot Ukraina i Fotbolls-EM 2021. Kan Sverige nå kvartsfinalen?

BOOSTADE ODDS INFÖR SVERIGE – UKRAINA!

Sverige - Ukraina

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är dags för Sverige att kliva in i åttondelsfinalen och man gör det mot Ukraina.

Ett obesegrat Sverige som vann sin grupp efter en riktigt härlig avslutning mot Polen där man knep segern i sista minuten och gav oss en midsommar att verkligen njuta av. Nu väntar ett Ukraina som likt Sverige har krigat sig vidare genom gruppen. Det är inget blåbärsgäng går upp emot, här finns spelare som Yarmolenko, Zinchenko Malinovsky som alla håller en hög nivå, vilket innebär att Sverige behöver komma upp i nivå om man ska avancera vidare. Jag vidhåller dock att det här är en mycket bra lottning och att Sverige har en god chans att vinna.

Inför matchen så funderar säkerligen Janne Andersson på hur han ska formera laget och den största frågan handlar väl om Kulusevski kommer spela från start eller få göra ett inhopp som senast där han var en av spelarna som ordnade segern åt Sverige.

Jag tror vi får se Dejan i startelvan, det är en alldeles för bra spelare att hålla utanför i en åttondelsfinal samtidigt som vi har bredd i truppen att kunna rotera och Janne Andersson har säkerligen sin matchplan tydlig inför Ukraina.

SVERIGES ROLIGASTE BONUS JUST NU! Lucky Sports har utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips, rekar och odds på EM 2021

Senast lagen möttes var i EM 2012 när Shevchenko gjorde två mål och matchen slutade 2-1. Nu är Shevchenko förbundskapten för detta Ukraina.

Jag tror vi får se en liknande matchbild som mot Polen, där det kommer bli en hel del kamp. Sverige är enligt mig det bättre laget och inte Ukraina är inte bättre än lagen vi redan har mött men det gäller att återigen vara fullt fokuserade. Att matchen spelas i Glasgow gör att vi inte har samma värme som tidigare matcher och det kan göra att tempot kan vara högre är min tanke.

Som i många slutspelsmatcher redan så öppnar ett mål upp matcherna och det blir väldigt underhållande att se på. Med Sveriges offensiv och en Alexander Isak i form som jagar sitt första mål så tror jag det kan lossna i just den här matchen.

Tittar vi på spelmarknaden så är Sverige favoriter och tror man kommer lösa det här under ordinarie tid.

Därför väljer jag att spela den raka segern på Sverige till fina 2,36 hos Campobet.

Nu kör vi, tillsammans mot avancemang Sverige!

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sverige vinner
Odds: 2,43
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, tisdag 29 juni 2021
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: