Speltips Ukraina – Österrike 21/6: Oerhört jämnt

Axel Sjödin Publicerat: 20 juni 2021

Allt står på spel inför sista omgången då Ukraina och Österrike drabbar samman i grupp C.

Ukraina - Österrike

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med Nederländerna bekvämt på sex poäng ovanför dem och Nordmakedonien utan poäng under dem i tabellen så kommer mötet mellan Ukraina och Österrike att vara direkt avgörande för de båda ländernas vidare avancemang i turneringen.

De sitter båda på tre poäng vardera inför matchen med en neutral målskillnad, så jämnare kan förutsättningar kan det knappt bli. Ukraina har dock producerat och släppt in ett mål mer än Österrike och kommer därför vid likaresultat att hamna på andraplatsen i gruppen. För den som vill vara en taktiker så är dock likaresultatet inte dåligt för Österrike då de säkerligen kommer gå vidare som grupptrea då och inte behöva möta Italien som grupptvåan kommer att ställas mot.

De båda lagen kommer säkerligen inte att satsa på ett kryss dock då ingen vill behöva hoppas på att de går vidare som grupptrea när man har saken i egna händer fortfarande.

Ukraina har varit lite vassare

Båda lagen har klarat av Nordmakedonien i rätt jämna matcher och fått se sig besegrade av ett klart bättre Nederländerna hittills under mästerskapet. Österrike har dock problem med Nordmakedonien länge innan det förlösande ledningsmålet kom i slutet av matchen, det var en helt klart en match som hade kunnat gå åt båda håll och ett tag såg Goran Pandev och kompani ut att gå mot vinsten.

Ukraina såg lite tamt ut mot Nederländerna tills de plötsligt blixtrade till med två snabba mål för att kvittera matchen med tio minuter kvar att spela. Holländarna lyckades lösa situationen, men Ukraina tog verkligen tillvara på den chans som Nederländerna gav dem att komma tillbaka in i matchen.

I min mening så har Ukraina sett farligare ut mot både Nederländerna och Nordmakedonien, där de kontrollerade matchen på ett helt annat sätt än vad Österrike lyckades göra. Trots sen reducering kändes det aldrig som att Nordmakedonien lyckades hota om poängen.

Österrike har däremot inte imponerat med David Alaba i sin mycket intressanta roll som spelfördelare från försvaret. Ukraina känns snäppet starkare och med oddsen 3.55 hos No Account Bet för en rak vinst känns det klart spelvärt.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kr bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Ukraina vinner
Odds: 3.55
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 18:00
TV:  Kunskapskanalen
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: