Speltips Ungern – Frankrike 19/6: Perfekt start

Axel Sjödin Publicerat: 19 juni 2021

Storfavoriterna Frankrike ställs mot gruppens slagpåse Ungern i jakt på den andra raka trepoängaren i mästerskapet.

Ungern - Frankrike

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Frankrike klarade av den första tuffa matchen i dödens grupp då de ställdes mot Tyskland i premiären och lyckades ta med sig tre poäng hem från München efter att matchen slutat 1-0 till Les Bleus. Målet stod den tyska försvararen Mats Hummels för, men både Karim Benzema och Kylian Mbappe hade bollen i nät som båda senare blev bortdömda för offside.

Tyskland är inte lika starka i år som Die Mannschaft brukar vara, vilket vi var inne på i vårt speltips inför öppningsmatchen, men Frankrike gav oss trots allt ett styrkebesked ändå med sättet de spelade på. Det är svårt att lyfta någon specifik spelare i det franska laget då allting såg väldigt bra ut och Frankrike ser ut att kunna vara den segermaskin många förutspådde dem att vara inför mästerskapet.

Med den trupp de har ska de toppa dödens grupp och att få in Karim Benzema i anfallet istället för någon som Olivier Giroud kan ha varit den sista pusselbiten som gjort Frankrike ännu starkare än vad de var under förra VM. Han såg ut att trivas tillsammans med Antoine Griezmann i anfallet och Ungern kommer återigen att få se upp mot anfallare i världsklass.

Ungern kämpade tappert

Många underskattade nog Ungern inför premiären då de inte nödvändigtvis är ett dåligt lag, men har haft väldigt otur med lottningen. De kan absolut plocka en poäng från något av de andra lagen, men det är kanske snarare mot Portugal eller Tyskland som de skulle kunnat överraska till sig ett kryss, men mot Frankrike blir det väldigt svårt.

Påhejade av en fullsatt (!) arena hemma i Budapest så var de faktiskt väldigt nära mot Portugal och 0-3 som matchen slutade speglar inte matchbilden riktigt. Portugal dominerade förvisso bollinnehavet och hade fler chanser, men det skulle dröja till den 84:e minuten innan nollan spräcktes och därefter rann det iväg i försvaret som istället ville framåt i matchens slutminuter.

Ungern kommer säkert att försöka hålla nere siffrorna även mot Frankrike här, men det kommer nog vara svårt och det lär vara en tidsfråga innan Frankrike får in ett mål och tvingar Ungern upp i banan. Hemmapubliken kan nog ge ungrarna energi, men sättet det kollapsade mot Portugal tillslut var inte särskilt förtroendeingivande inför matchen mot Frankrike, därför spelar vi också på Frankrike -1,5 asian för 1.98 hos No Account Bet då jag inte tror att Ungern kan stå upp lika bra här.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kr bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frankrike -1,5 asian
Odds: 1.98
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 15:00
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: