Odds inför gruppspelet i Europa League 2021/22

Martin Efvergren Publicerat: 12 september 2021

Inför Europa League 2021/22 har vi tittat närmare på det kommande gruppspelet och vilka som är favoriter att vinna respektive grupp. Här kan du ta del av de bästa oddsen på Europa Leagues gruppspel som inleds onsdagen den 15 september.I förra säsongens Europa League stod Villareal som slutsegrare efter att ha besegrat Manchester United i en gastkramande straffsparksläggning. Den här säsongens Europa League kommer att avgöras i maj 2022 på Ramon Sanchez Pizjuan i Sevilla.

Många matcher ska spelas fram till dess och härnäst har vi det inledande gruppspelet att se fram emot. Första rundan inleds den 15 september där Spartak Moskva tar emot Legia Warszawa.

Grupperna i Europa League 2021/22 är indelade enligt följande:

Grupp A: Lyon, Rangers, Sparta Prag och Bröndby.

Grupp B: Monaco, PSV, Real Sociedad och Sturm Graz.

Grupp C: Napoli, Leicester, Spartak Moskva och Legia Warszawa.

Grupp D: Olympiakos, Frankfurt, Fenerbahce och Antwerpen.

Grupp E: Lazio, Lokomotiv Moskva, Marseille och Galatasaray.

Grupp F: Braga, Röda Stjärnan, Ludogorets och Midtjylland.

Grupp G: Leverkusen, Celtic, Real Betis och Ferencvaros.

Grupp H: Dinamo Zagreb, Genk, West Ham och Rapid Wien.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds inför Europa League 2021/22

CampoBet erbjuder riktigt bra odds och spelmöjligheter på Europa League. Hos CampoBet står Napoli och Leicester som huvudfavoriter att vinna hela turneringen, båda till ett odds på 8.00 gånger insatsen.

Strax efter Napoli och Leicester är det ytterligare italienskt och engelskt som förväntas kunna göra upp om Europa League-titeln. Tredje- och fjärdehandsfavoriter är nämligen Lazio till 11.00 och West Ham till 12.00 gånger pengarna. Lika högt rankas även Alexander Isaks Real Sociedad som också de står i oddset 12.00 som vinnare av Europa League 2021/22.

Inför gruppspelet kan vi konstatera att Lyon är favoriter att vinna grupp A till oddset 1.90 hos CampoBet. Andrahandsfavoriter i den här gruppen är Glasgow Rangers som står i 3.00 att vinna gruppen.

I grupp B är Alexander Isaks Real Sociedad favoriter att ro hem gruppsegern till 2.15 gånger pengarna. Strax därefter följer Monaco till oddset 2.90 och PSV Eindhoven till 4.10.

Napoli och Leicester är huvudfavoriter att vinna hela Europa League och således även favoriter att vinna grupp C. Här är emellertid Napoli främsta favoriter till 2.10 som gruppvinnare medan Leicester står i 2.25.

Eintracht Frankfurt är ganska klara favoriter att vinna grupp D. Frankfurt ger 1.85 och därefter är det jämnt mellan Olympiakos till 4.30 och Fenerbahce till 4.50.

Grupp E är en av de intressantaste grupperna på förhand med idel supporterstarka klubbar. Här är Lazio favoriter till oddset 1.75 som gruppvinnare. Därefter följer Marseille till 3.65 och Galatasaray till 6.00 gånger pengarna.

Grupp F ser väldigt jämn ut på förhand. Här är Braga huvudfavoriter till 2.85, följt av Röda Stjärnan till oddset 3.00. Danska Midtjylland kommer strax därefter till 3.50 medan Ludogorets ger 5.60.

I grupp G är Leverkusen favoriter att vinna till oddset 2.00 gånger insatsen. De förväntas framst utmanas av Real Betis till 2.65 och Celtic till 5.00 gånger insatsen.

I den sista gruppen, grupp H, är West Ham ganska klara favoriter till 1.70 att vinna gruppen hos CampoBet. Bakom ”The Hammers” är det främst Dinamo Zagreb till 3.75 och Rapid Wien till 5.40 som förväntas kunna göra upp om gruppsegern.

  spela på Europa league hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen