Odds inför play off-rundan i Europa League

Spelbloggare Publicerat: 2 januari 2022

Inför play off-rundan i Europa League 2021/22 går vi igenom vilka som är favoriter i varje möte och var du hittar de bästa oddsen. De första matcherna i play off-rundan i Europa League spelas torsdagen den 17 februari 2022.I den stundande play off-rundan i Europa League 2021/22 gäller följande förutsättningarna. Gruppettorna från Europa Leagues gruppspel är redan klara för åttondelsfinal. I play off-rundan ställs nu grupptvåorna mot grupptreorna från Champions League i ett direkt avgörande dubbelmöte där en plats i Europa Leagues åttondelsfinaler står på spel.

De lag som vann sina grupper i Europa League och således är kvalificerade för åttondelsfinal är: West Ham, Spartak Moskva, Monaco, Lyon, Leverkusen, Galatasaray, Frankfurt och Röda Stjärnan.

Dubbelmötena i play off-rundan spelas den 17:e februari och den 24:e februari och vi har att se fram emot ett stort antal högintressanta bataljer. Bland annat har vi ett svenskmöte där Alexander Isaks Real Sociedad ställs mot Emil Forsbergs RB Leipzig. Det på förhand kanske tyngsta mötet måste sägas vara det mellan Barcelona och Napoli.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Europa League 2021/22: Odds inför play off-rundan

Här ger vi er matcherna i play off-rundan i Europa League och vilka som gäller som favoriter i respektive dubbelmöte. Oddsen har vi hämtat från Expekt som erbjuder ett brett utbud av spelmöjligheter på Europa League med generös utdelning.

Atalanta – Olympiakos

Atalanta föll på målsnöret i CL-gruppspelet och gäller som klara favoriter i det här mötet. Ett spel på att Atalanta tar sig vidare ger 1.25 gånger pengarna medan Olympiakos kan spelas till hela 3.85 hos Expekt.

Dortmund – Rangers

I det här mötet gäller Borussia Dortmund som stora favoriter. Ett spel på att Rangers tar sig vidare ger hela 5.00 gånger insatsen hos Expekt.

Barcelona – Napoli

Förutsättningarna inför det här stormötet är jämna. Barcelona gäller som knappa favoriter och kan spelas som vinnare i dubbelmötet till oddset 1.80. Att Napoli går vidare ger 1.95 gånger insatsen.

Sheriff – Braga

Portugisiska Braga står som klara favoriter inför mötet mot höstens succélag i Europa, moldaviska Sheriff Tirsaspol. För den som tror att Sheriff fortsätter skrälla kan det spelas att de går vidare från det här mötet till oddset 3.00 hos Expekt.

Zenit – Real Betis

Här har vi ett möte som på pappret ser ut att kunna bli jämnt. Ett spel på att Zenit St. Petersburg går vidare står i oddset 2.00 medan Real Betis kan spelas till oddset 1.80.

Porto – Lazio

Det här mötet är ytterligare ett där oddsen är jämna på förhand. Att Porto går vidare ger 1.85 gånger pengarna medan Lazio står i oddset 1.92 som vinnare hos Expekt.

RB Leipzig – Real Sociedad

I detta spännande svenskmöte är det Emil Forsbergs RB Leipzig som gäller som favoriter. Att Leipzig går vidare står i oddset 1.70. För den som tror mer på Alexander Isaks Real Sociedad så kan det spelas till 2.15 gånger insatsen.

Sevilla – Dinamo Zagreb

Sevilla gäller här som den största favoriten av alla lag i denna play off-runda i Europa League. Att Sevilla kvalificerar sig för åttondelsfinalen står i oddset 1.22. Ett spel på Dinamo Zagreb ger 4.25 gånger pengarna hos Expekt.

  Spela på europa league hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen