Speltips AC Milan – Bodø/Glimt 24/9: Hemmaplan avgör

Simon Pålsson Publicerat: 23 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

AC Milan har två kvalomgångar kvar innan man är klara för gruppspelet i Europa League. Nu möter man Bodø/Glimt den 24 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är åter dags att sätta tänderna i en spektakulär europeisk kvalomgång, och på torsdagen spelas som vanligt massvis med matcher runt om i hela Europa. Ett möte som sticker ut på förhand spelas i Milano, mellan AC Milan och Bodø/Glimt.

AC Milan har faktiskt en riktig tung resultatrad – då i positiv bemärkelse – med sig inför det här viktiga mötet i Europakvalet. Efter att ha radat upp vinster i träningsmatcherna har man också öppnat tävlingssäsongen på ett starkt sätt med två raka vinster, först mot Shamrock Rovers och nu senast hemma mot Bologna i premiären av Serie A.

Som så många gånger förr tystade Zlatan Ibrahimovic sina sportsliga tvivlare genom att göra två mål och vara planens bästa spelare när det kom till effektivitet. Det är fortfarande som så att den långe anfallaren håller en nivå som få andra, och att han utan tvekan kan matcha motståndet som han ställs för i Serie A.

Nu är det kanske inte riktigt samma nivå på motståndet när det är norskt motstånd som väntar, eller vad ska man vänta sig egentligen? Faktum är att Bodø/Glimt är lite av säsongens utropstecken inom norsk fotboll, och att man har byggt vidare på de fina tendenser som funnits sista året. Det är alltså inte en drömlottning riktigt för AC Milan.

Men spelare för spelare är det klart att AC Milan är det bättre laget, kanske allra tydligaste personifierat av anfallsspelarna Ante Rebic och såklart Zlatan Ibrahimovic.

AC Milan gör jobbet

Redan i den inledande omgången såg man att AC Milan kanske inte tycker att det är som allra roligast att spela mot något mindre lag i ett europeiskt kvalspel, men man gjorde jobbet och tog sig vidare.

Det säger dock en del om deras sätt att ta an matcherna, och vi förväntar oss samma sak nu. Det är utan tvekan så att AC Milan gäller som favoriter, men nu är motståndet klart värre. Om det inte vore för att man spelade på hemmaplan hade man rent av kunnat få det riktigt jobbigt.

Bodø/Glimt toppar just nu den norska tabellen helt överlägset med 50 poäng på 18 omgångar. Sug lite på den karamellen innan ni går vidare i texten. Det är alltså 16 vinster på 18 försök, och därutöver två oavgjorda resultat. Målskillnaden på +45 är inte heller helt dumma. Bodø/Glimt är helt enkelt ett lag som inte ska underskattas och ärligt talat tror jag att man hade kunnat skrälla om det hade varit hemmamatch.

Bodø/Glimt +2 (asian handicap) spelas till 1,67 gånger såsen hos bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Bodø/Glimt +2 (asian handicap)
Odds: 1,67
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:30, torsdag 24 september 2020
TV:  Sportbladet TV
Stream:  Sportbladet TV

Jämför odds: