Speltips Alkmaar – Real Sociedad 26/11: Rekar från Rasim Reiz

Rasim Reiz Publicerat: 26 november 2020

Rasim Reiz rekar med odds, speltips och allt du behöver veta inför svenskmötet mellan AZ Alkmaar och Real Sociedad i Europa League den 27 november.

AZ Alkmaar - Real Sociedad

För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.


Torsdag på schemat och vi har en underbar match framför oss i Europa League där vi får kalla det svenskmötet mellan AZ Alkmaar – Real Sociedad och Jesper Karlsson mot Alexander Isak på AFAS Stadion i Alkmaar.

Det är sannerligen en viktig match när lagen drabbar samman i omgång 4 i Grupp F där Real Sociedad, AZ, Napoli står på 6 poäng gör upp om avancemanget. Kroatiska Rijeka är redan avhängda efter 3 raka förluster.

AZ Alkmaar med Jesper Karlsson har fått en fin inledning på den här säsongen, obesegrade i ligan, dock med en hel del oavgjorda matcher efter 8 omgångar, och i Europa League har man två segrar, en förlust och just den förlusten kom i senaste omgången borta mot Real Sociedad, så revanschsuget AZ.

Jesper Karlsson har fått en flygande start i AZ med 6 matcher 3 mål i ligan och 1 mål i Europa League och flertalet framspelningar är han glödhet och en nyckelspelare för AZ.

Serieledarna i La Liga Real Sociedad har nämligen fått den inledningen på säsongen man bara kan drömma om. Man flyger fram i La Liga med 5 raka segrar och nu är man på jakt efter avancemang i Europa League där jag tror man vill gå långt i turneringen.

Alexander Isak har efter en tung period med målskyttet fått det att släppa lite när han avgjorde senast borta mot Cadiz med matchens enda mål och svensken lär säkerligen vara i startelvan ikväll eller få speltid som inhoppare då vi vet att tränare Alguaicil roterar friskt bland de offensiva valen där han dock får klara sig utan David Silva som är skadad, självklart ett avbräck men man har en bred trupp den här säsongen.

Dagens bästa speltips?

Senast lagen möttes så skrevs resultatet till 1–0 för baskerna. Inte helt orättvist då man dominerade matchen och skapade massor med chanser och visst borde vi fått se fler mål i matchen.

Det är två offensiva lag som möts där man ett oavgjort resultat inte gynnar någon på sikt i gruppen. En vinst för något av lagen och man tar taktpinnen i gruppen för ett avancemang. Jag tror vi får se två lag som går för vinsten, och tar något av lagen ledningen i matchen relativt tidigt så tror jag det kommer öppna upp matchen ännu mer och då det andra laget måste gå framåt.
Med tanke på förutsättningarna i gruppen och de offensiva kvaliteterna i lagen så har jag sneglat på målmarknaden inför den här matchen och har hittat ett riktigt trevligt spel.

Jag kommer smyga in till att båda lagen för mål och att matchen slutar över 2,5 mål, och det ger oss fina 2,05 på Bet365.

Lutar vi oss tillbaka och skådar svensk framtids just nu två hetaste spelare och framtida landslagstjärnor!

Imorgon är det fredag, inte så tokigt det heller.

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål & över 2,5 mål
Odds: 2,05
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, fredag 27 november 2020
TV:  kanalnio logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: