Speltips Barcelona – Frankfurt 14/4: Stora favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 14 april 2022

Barcelona välkomnar Frankfurt till Camp Nou där hemmalaget är storfavoriter att ta sig vidare till semifinalen under torsdagen.

Barcelona - Frankfurt

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med tanke på den fantastiska form som Barcelona befinner sig i så var resultatet från det först mötet i Tyskland lite överraskande. Matchen slutade 1-1 tillslut och det var faktiskt hemmalaget som såg giftigast ut i deras anfall. Tyskarna tog ledningen genom ett fantastiskt skott från Ansgar Knauff, men Barcelona kunde kvittera och har satt sig i ett bra utgångsläge inför returen.

Barcelona har nu sju raka vinster i ligan efter att de efter mycket om och men besegrade Levante i söndags genom ett avgörande i den 92:a minuten av Luuk de Jong. Genom segrar mot både Sevilla och Real Madrid dessförinnan så har de bevisat att de är tillbaka på riktigt och är numera även favoriter till att vinna Europa League.

Man ska nog inte dra alltför stora växlar från öppningsmötet mot Frankfurt, även om tyskarna har en medioker säsong och ligger på nionde plats i Bundesliga. Barcelona har kryssat i den första matchen av dubbelmötet mot både Napoli och Galatasaray, men har sedan vunnit returen.

Katalanerna har en del skador, men det är inget nytt och det kommer vara ungefär det som lag som har skördat framgångar under våren som ställs på benen mot Frankfurt på Camp Nou. De är tunga favoriter av en anledning och allt annat än ett avancemang hade varit mycket förvånande.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Frankfurt har lyckats bättre ute i Europa

Frankfurt har som sagt inte någon strålande säsong i Bundesliga hittills, men har trots det lyckats rätt bra ute i Europa samtidigt. De besegrade Real Betis i åttondelsfinalen i ett mycket spännande dubbelmöte, men Barcelona är definitivt ett klart steg upp i svårighetsgrad.

Frankfurt har nu inte vunnit någon av sina sex senaste matcher, men fem av dessa har åtminstone varit kryss. De förlorade dock i helgen hemma mot Freiburg med 1-2 och kommer nog att få det tufft att ta sig ut i Europa nästa säsong.

De lär i alla fall vara taggade till tusen inför returen mot Barcelona, även om de säkerligen är högst medvetna om sin position som underdog. Frankfurt visade att de kunde ställa till problem för Barcelonas relativt svaga försvar under öppningsmötet och de hade absolut sina chanser att sätta dit ett till mål.

Vi spelar därmed på att båda lagen lyckas göra mål här, men kombinerar det med en Barcelonavinst för hela 2.83 hos Campobet, vilket jag tycker har fint spelvärde.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Barcelona & Båda lagen gör mål
Odds: 2.83
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: