Speltips Benfica – Rangers 5/11: Viktigt toppmöte

Simon Pålsson Publicerat: 5 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Europa League-gruppen domineras just nu av Benfica och Rangers FC, som möter varandra i det första av två möten torsdagen den 5 november 2020.

  Rygga vårt speltips hos Betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Nu har det inte spelats mer än två omgångar, varpå det är aningen för tidigt att dra alldeles för snabba och tydliga växlar av vad som har hänt hittills, men vi kan konstatera att det ser oerhört lovande ut för Benfica och Rangers FC hittills.

Det här må vara två klassiska klubbar, men jag var inte helt säker på att man hade i sig en så pass bra start på den här säsongen i Europa.

Benfica har enkelt vunnit mot Lech Poznan på bortaplan och sen Standard Liege på hemmaplan, och med sina sex poäng har man redan ena foten i slutspelet.

Rangers FC har slagit båda lagen, inte släppt in något mål än och dominerar även i det inhemska ligaspelet. Men med det sagt ska man nu ställas inför det som blir hela säsongens svåraste utmaning hittills för deras del.

Benfica gör succé – tror jag

Benfica har inte den allra djupaste av trupper, men det finns utan tvekan ett par spelare som sticker ut ordentligt i det här laget och som gör det värt att följa det portugisiska storlaget lite extra. Det verkar som att de allra flesta av dessa kommer att kunna göra ett avtryck i den här matchen.

För egen del är jag också imponerad av mittförsvaret som består av den personliga favoriten Nicolas Otamendi och den meriterade belgaren Jan Vertonghen. Säga vad man vill, men det är spelare med gedigen erfarenhet av spel på den här nivån.

Inför matchen mot Rangers FC saknar man Jean-Clair Tobido, André Almeida, Alejandro Grimaldo och Mile Svilar.

I bortalaget är Jordan Jones och Goerge Edmundson inte säkra till spel efter att ha brutit mot reglerna kring corona i helgen. Nikola Katic är dessutom utanför laget.

Benfica vinner spelas till 1,93 gånger insatsen hos Betsson.

Benfica - Rangers

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Jämför odds: