Speltips Benfica – Standard Liege 29/10: Hemmafördel

Simon Pålsson Publicerat: 29 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Benfica är ett säkert kort ute i Europa och gäller som klar favorit hemma mot Standard Liege den 29 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Benfica har varit lite av en maktfaktor i europeisk cuptävlingar under längre tid, men har ändå en slags förmåga att glida lite under radarn. Nu spelar man i Europa League, och tar plats i en grupp som inte direkt får det att kittla, något som åter gör att man kan glida lite utanför synfältet på många fotbollsälskare.

Men det är dumt.

För om Benfica får allting att stämma kommer man att gälla som en klar utmanare till att gå långt i Europa League, och med lite tur i lottningen kan man utan tvekan röra sig mot kvartsfinal, semifinal och kanske en final med rätt plankträff. Jag är åtminstone imponerade av det lagbygge man har.

Det visar sig inte minst i det inhemska ligaspelet där man nu står på sex raka vinster och bara radar upp vinster. Nu vann man premiären i Europa Leagues gruppspel med 4-2 borta mot Lech Poznan också.

En spelare som verkligen imponerar är anfallaren Darwin Nunez, som smällde in ett hattrick direkt och fick närmast maxbetyg på flera håll. Det är en spelare som kommer att göra väsen av sig ute i Europa. Det är en 21-åringen som inom kort kommer att spela i en ännu större klubb – var så säker.

Standard Liege åkte på däng direkt i sin första match i gruppspelet, när man alltså föll med 0-2 hemma mot Rangers FC. Det är inte direkt ett motstånd på samma nivå som Benfica, så det säger en del om hur tufft det här bör bli.

Benfica är för bra

Benfica kommer till spel utan Jean-Clair Todibo, som anslöt till klubben från FC Barcelona under sommaren och som jag, och många med mig, har stora förväntningar på att få se. Inte minst i det europeiska cupspelet vore det kul att se vad spelaren skulle kunna bidra med, men den chansen har han alltså inte fått.

André Almeida är också skadad, samtidigt som Alejandro Grimaldo gäller som ett osäkert kort på förhand.

I bortalaget har man dessvärre fått in lite corona i laget. Nicola Raskin, Moussa Sissako och Michel Balikwisha ser ut att missa matchen för bortalaget, som också har Abdoul Fessal Tapsoba och William Balikwisha på sin frånvarolista.

Men allt det här ska inte spela så stor roll mot ett Benfica som man ändå ska gälla som klar underdog mot.

Benfica -1,5 spelas till 1,68 gånger krämen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Benfica -1,5
Odds: 1,68
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, torsdag 29 oktober 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: