Speltips Braga – Leicester 26/11: Målspelet

Simon Pålsson Publicerat: 26 november 2020

Efter att ha nollats senast går Braga för att göra mål hemma mot Leicester City i Europa League torsdagen den 26 november 2020.

Braga - Leicester City

För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.


För andra gången på ett par veckor är det dags för det portugisiska storlaget SC Braga att spela mot Leicester City i Europa League, och inför det här returmötet har man starka förhoppningar om att göra en bättre insats än vad man mäktade med på engelsk mark.

Då blev det förlust med klara 4-0 i en match där det i långa stunder kändes som det i praktiken bara fanns ett lag på planen och där det inte gick att känna igen det SC Braga som tidigare under gruppspelet faktiskt varit så giftiga.

Inför matchen i England hade man trots allt gjort fem mål på bara två omgångar och visat att man är ett lag som kan hävda sig bra på den här nivån. 5-1 i målskillnad visade med stor tydlighet att SC Braga är svårslagna, men nu har man helt plötsligt släppt in fyra mål till och bjudit in övriga lag i racet.

Förutom Leicester City finns det kvar att möta AEK Aten och Zorya i den här gruppen, vilket gör det till en av de lite svagare grupperna i det här gruppspelet. Det måste man ta och erkänna.

En hel del experter var lite frågande till om Brendan Rodgers verkligen skulle prioritera dessa matcher så högt, men med 9-1 i målskillnad, tre raka vinster och ett närmast säkrat avancemang redan ser man verkligen ut att göra det.

Leicester City är bättre

Men med det sagt ska det bli intressant att se hur man prioriterar den här matchen nu. I helgen spelar man ett urviktigt möte med Fulham, en match som man helt enkelt måste (och ska) vinna utan att förta sig. Men som man alltså måste städa av för att det inte ska bli pinsamt.

Nu senast kom man från en tung 3-0-käftsmäll borta mot Liverpool och tappade således mark i den tabelltopp man varit en given del av inledningsvis. Det vill man inte fortsätta göra, utan snarare ta sig tillbaka in i diskussionen.

Därför kan jag tänka mig ett bortalag som prioriterar bort den här matchen något, och vars defensiva insats kanske blir något lidande.

I grunden är SC Braga ett urstarkt hemmalag, med stark offensiv och som nästan alltid gör mål i sina matcher. Därför var 4-0-smällen på bortaplan så överraskande. Men det tror jag inte sker den här gången också.

Båda lagen göra mål spelas till 1,61 gånger smeten hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,61
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:55, torsdag 26 november 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: