Speltips Dinamo Zagreb – Tottenham 18/3: Returspelet

Simon Pålsson Publicerat: 18 mars 2021

Tottenham Hotspur har satt sig i förarsätet inför returmötet med Dinamo Zagreb i Europa League-åttondelsfinalen den 18 mars 2021.

Dinamo Zagreb - Tottenham Hotspur

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nog ska det mycket till för att Dinamo Zagreb ska lyckas skaka liv i spänningen mot Tottenham Hotspur, men faktum är att 2-0-underläge inte är en omöjlighet att vända när man spelar på sin egen hemmaplan och har publiken i ryggen.

Nu är det inte förutsättningarna som råder just den här säsongen, men trots det tänker jag inte räkna bort Dinamo Zagreb helt och hållet.

Efter förra veckans förlust i London har Dinamo Zagreb rest sig direkt och vann med hela 5-0 i det inhemska ligaspelet. Nivån på motståndet var såklart lägre och det i sig kanske avfärdar den här matchen helt som en viktig faktor nu, men att Dinamo Zagreb gjorde fem mål framåt kan åtminstone ge självförtroendet som behövs för att rubba Spurs.

Sen är det också så att Dinamo Zagreb måste göra mål, minst två stycken dessutom, för att kunna slå ut Tottenham Hotspur i det här skedet. Att då komma från en urladdning i helgen känns bara som en fördel för kroaterna.

Det gör att jag ändå ser framför mig en match med offensiv fotboll i fokus och att det är så Tottenham Hotspur spelar i Europa League har varit uppenbart hela säsongen.

Odds i Europa League

Dinamo Zagreb har egentligen bara ett tapp inför matchen, men det är inte vilket tapp som helst när Sadegh Moharrami nu inte kan spela matchen. Det är en nyckelspelare som hade behövts för att man skulle kunna studsa tillbaka med en vinst i den här returmatchen.

I bortalaget är tappen dock tyngre och inte minst Pierre-Emile Höjjerg kan komma att saknas. Den danske hårdföre mittfältaren är avstängd och kommer inte att kunna spela. Men med det sagt får man säga att det är ganska lovande att ha en sådan spelare avstängd här och inte i en eventuell kvartsfinal.

José Mourinho kan inte heller spela med Son Heung-Min och det återstår att se om man vilar några fler av sina bästa spelare i offensiven. Det är trots allt ett viktigt spelschema som väntar hemma i Premier League med tiden.

Ute i Europa har Tottenham Hotspur öst in mål och totalt sett är man över 100 gjorda tävlingsmål den här säsongen, någonting som José Mourinho gärna påpekar.

Över 2,5 mål spelas till 1,90 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,90
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 18:55, torsdag 18 mars 2021
TV:  eurosportplayer logo
Stream:  eurosportplayer logo