Speltips Dortmund – Rangers 17/2: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 17 februari 2022

Den tyska storklubben tar emot de regerande skotska mästarna Rangers i Europa League utslagsomgång.

Dortmund - Rangers

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Dortmund lyckades, trots en överkomlig lottning, inte ta sig vidare från gruppspelet i Champions League och ställs nu mot skotska Rangers i utslagsrundan i Europa League. Det var dock på håret som de föll mot portugisiska Sporting och att döma av hur det har sett ut i Bundesliga så kan Dortmund säkerligen gå hela vägen med lite tur.

I ligaspelet så är Dortmund återigen den stora utmanaren till Bayern Münchens inhemska dominans och de kunde minska gapet ned till sex poäng efter att de tyska jättarna förvånande nog föll mot Bochum i helgen. Det återstår dock att se ifall Dortmund har vad som krävs för att utmana om ligatiteln då de har sett lite svajiga ut på senaste.

Januari har mestadels sett bra ut för tyskarna med fyra av fem möjliga ligavinster, men de åkte ut mot Bundesliga 2-laget St. Pauli i cupen och föll tungt mot Leverkusen med 2-5 i början av månaden.

Nu senast i helgen så stod de dock för ett väldigt imponerande resultat då de slog hemmastarka Union Berlin med 3-0 i huvudstaden. Mats Hummels var tillbaka i mittlåset och han var verkligen saknad mot Leverkusen. Erling Haaland var dock ännu inte spelklar och är fortfarande tveksam nu inför torsdagen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Väldigt tuff lottning för Rangers

Den skotska storklubben går in som väldigt klara underdogs i det här dubbelmötet och borde väl egentligen inte kunna hävda sig mot en klubb av Dortmunds storlek. De hade en någorlunda lätt grupp där de med nöd och näppe slutade över Sparta Prag på en andraplats.

I ligaspelet ligger de bara en poäng bakom de eviga rivalerna Celtic där de i vanlig ordning helt har sågat av de andra lagen från titelstriden. De tappade dock sin ligaledning i Old Firm-derbyt då de föll med 0-3 i inledningen av februari och har väl inte direkt imponerat sedan årsskiftet.

Det är inte mycket som talar för att skottarna ska ha en chans här, trots att Dortmund nyligen har förlorat mot ett lag som St. Pauli. Oddsen för en rak hemmaseger här är dock ingenting lockar direkt.

Istället kikar vi på ett målspel här då Dortmund har fortsatt göra mål även utan Haaland samtidigt som Rangers också har varit i fin målform de senaste veckorna. För 1.60 hos Campobet spelar vi därmed på över 2,5 mål i matchen.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.60
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: