Speltips Dundalk – Arsenal 10/12: Betydelselöst

Simon Pålsson Publicerat: 10 december 2020

Dundalk har ingenting att spela för och Arsenal är redan klara. Nu möts lagen i den sista omgången i Europa League den 10 december 2020.

Dundalk - Arsenal

För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.


Efter fem spelade omgångar i Europa League-gruppspelet kan man konstatera att det är många engelska lag som verkligen har levt upp till förväntningarna, och har gjort precis vad man både kunde förvänta och kräva.

Detta trots att lag som exempelvis Arsenal på det hela taget, med ligaspelet inräknat, haft en svag inledning på säsongen och där huvudtränaren Mikel Arteta har fått utstå en hel del kritik.

I Europa League-gruppspelet har man gått som tåget och redan tagit fem raka vinster, som inte bara ger en slutspelsplats, utan också säkrad gruppvinst. Det kan ge någon form av andrum för det här hårt pressade laget.

Dundalk har fem raka förluster och har egentligen inte varit supernära att hugga poäng i någon av matcherna än. Men är helt enkelt inte på den nivån att man ska kunna göra sina röster hörda är.

Det tror jag att kommer spela stor roll inför det här avslutande mötet också.

Dundalk räcker inte till

Dundalk har med all önskvärd tydlighet visat att man inte är ett lag som hör hemma på den här nivån och att steget upp till Europa League-lagen är alldeles för stort för ett lag på den här nivån. Därför tror jag inte att man har någon chans i det här mötet heller.

Det lilla positiva som man i hemmalaget kan ha med sig är att det inte finns några skador, avbräck eller annan frånvaro att ta fasta på. Men den trupp man har att tillgå är ändå inte i närheten av hur motståndarnas ser ut.

Arsenal, som nu har chansen att gå helt rent i Europa League-gruppspelet, väntas formera ett hyfsat starkt lag, men släppa fram ett par av sina yngre spelare. En strålande match för dessa att få visa upp sig.

Det man ska ha med sig är att Thomas Partey är skadad, samtidigt som David Luiz inte är tillbaka än. Vi får nog se ett lite längre tag innan han är tillbaka i spel igen. Sokratis, Mesut Özil och William Saliba står alla utanför Europa League-truppen. Annars vore det kanske läge att få lite speltid.

Arsenal vinner mot noll spelas till 1,80 gånger såsen hos bet365.

Speltips:

Speltips: Arsenal vinner mot noll
Odds: 1,80
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:55, torsdag 10 december 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: