Speltips Dundee – St. Mirren 9/3: Bottenmöte

Martin Efvergren Publicerat: 9 mars 2022

Viktiga poäng står på spel när tabelljumbon Dundee FC tar emot St. Mirren i Scottish Premiership. Matchen spelas onsdagen den 9 mars 2022 med avspark kl 20:45.

Dundee – St. Mirren

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Dundee FC är nykomlingar i Scottish Premiership efter att ha kvalat sig upp från andradivisionen förra säsongen. Omställningen har dock varit tuff och man är just nu ganska illa ute.

Efter 29 spelade matcher har Dundee skrapat ihop 23 poäng, vilket innebär att man är sist i tabellen. Man har dock en match mindre spelad än St. Johnstone som bara är en poäng före.

Den erfarne tränaren Mark McGhee förstärkte den tidigare ledarstaben inför bortamötet mot Celtic för tre omgångar sedan. Man svarade då för en fin en fin insats men det slutade ändå med förlust med 3-2 efter ett sent avgörande mål av hemmalaget.

Därefter föll man även mot Livingston och i de två senaste matcherna har man spelat oavgjort. I lördags spelade man 1-1 borta mot Livingston och dessförinnan blev det 0-0 hemma mot Hibernian.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnålt på sistone

Saint Mirren är, med lika många matcher spelade, tio poäng före Dundee i tabellen. Det ger en nionde plats där avståndet upp till den åtråvärda övre halvan bara är tre poäng.

Men St. Mirrens trend pekar inte uppåt. De kommer till den här matchen med tre raka förluster där man gått mållösa från samtliga matcher. I lördags föll man med 1-0 borta mot Ross County och dessförinnan föll man med 2-0 borta mot Celtic.

Dundee och St. Mirren har redan mötts två gånger i Premiership den här säsongen. Det första mötet var i den första omgången som spelades redan i slutet av juli. Den matchen i Dundee slutade 2-2. När de senaste möttes i oktober var det bortalaget Dundee som gick segrande med 1-0.

Det finns ingen klar favorit hos spelbolagen inför den här matchen. Det är emellertid knapp fördel St. Mirren då ett spel på bortalaget ger omkring 2.50 gånger insatsen.

Mycket talar för att det här kommer att bli en jämn och kanske inte särskilt välspelad tillställning. Dundee lär, som i de senaste matcherna, spela snålt och riskminimerande samtidigt som St. Mirren har gått mållösa från sina tre senaste matcher.

Dundee är jumbo i Scottish Premiership, men jag tror att de har relativt goda chanser att knipa åtminstone en poäng här. Framförallt tror jag inte att det kommer bli något målkalas och mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål till 1.64 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.64
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, onsdag 9 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: