Speltips Frankfurt – Barcelona 7/4: Stekhett Barcelona

Axel Sjödin Publicerat: 7 april 2022

Frankfurt har fått den tuffaste möjliga lottningen i Europa League då Barcelona kommer på besök under torsdagskvällen.

Frankfurt - Barcelona

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tyska Eintracht Frankfurt stöter återigen på spanskt motstånd i Europa League, men den här gången förväntas det bli något tuffare. De möter ett, vad det verkar som, pånyttfött Barcelona som ångar på i La Liga.

Det var en tuff åttondelsfinal för Frankfurt då de mötte Real Betis i ett dubbelmöte under mars. För att nå ett avgörande så krävdes det förlängning och det var inte många sekunder från straffar då Real Betis Guido Rodríguez stod för ett självmål på en frispark i den 121:a minuten.

Det är med andra ord inga stora marginaler som tagit dem hit, men de lär vara nöjda ändå och lär gå in i mötet mot Barcelona med allt att vinna. Säsongen i Bundesliga har nämligen lämnat mer att önska då de i nuläget ligger på nionde plats och har en bit upp till att utmana om Europaplatserna.

De går i alla fall in i första mötet som i stort sett skadefria och lär göra allt för att få med sig ett gynnsamt resultat från Deutsche Bank Park på torsdag.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Barcelona går från klarhet till klarhet

Katalanerna fortsätter att ånga på i La Liga och har nu tagit sig upp på andra plats i tabellen. De har sex raka vinster i ligan där de två senaste har kommit mot Real Madrid med 4-0 och mot Sevilla med 1-0. De har alltså välförtjänt slagit både ligaledarna och den dåvarande tabelltvåan i de två senaste omgångarna och riktar nu blicken mot Europa League återigen.

Under februari så slog de ut Napoli i utslagsrundan och förväntade sig nog en ganska lätt match när de ställdes mot Galatasaray i åttondelen. Det såg dock inte alls lika övertygande ut som det har gjort i ligaspelet då de först kryssade på Camp Nou och sedan behövde vända och vinna borta i Turkiet där matchen slutade 2-1.

Men när Barcelona ser ut som de gör så är det väldigt svårt att se att de skulle bli utslagna av ett mittenlag i Bundesliga. De är storfavoriter till att ta sig vidare och klara favoriter även i öppningsmötet i Tyskland.

Xavi har verkligen lyckats få igång detta Barcelona och jag tror att de kommer kunna klara av Frankfurt förhållandevis bekvämt. Vi spelar på att de vinner på bortaplan, vilket de gjort i båda sina tidigare dubbelmöten i Europa League, för 1.74 hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Barcelona vinner
Odds: 1.74
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: