Speltips Freiburg – Juventus 16/3: Tillknäppt

Axel Sjödin Publicerat: 16 mars 2023

BETINIA

Freiburg har fortfarande allt att spela för i returen då de välkomnar Juventus till Stade Europa-Park under torsdagen.

Freiburg - Juventus

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Freiburg ligger bara under med ett mål inför returen hemma i Tyskland där de hoppas kunna vända dubbelmötet mot den italienska storklubben. Juventus vann med 1-0 hemma i Turin och borde kanske ha vunnit med större marginal sett till chanserna. Freiburg hade inte ett enda skott på mål utöver sitt bortdömda mål och bjöd inte direkt upp till dans.

Det är två defensivt starka klubbar som möts och att det första mötet skulle sluta med ett enda mål var inte direkt någon högoddsare. Med det sagt så har Juventus spelat ett par okaraktäristiska och galna 4-2-matcher under senare tid, men i en avgörande cupmatch så kan vi förmodligen förvänta oss en något mer kontrollerad matchbild från Massimiliano Allegri.

Juventus visade att de var det bättre laget förra veckan och med tanke på att Europa League har fått en stor betydelse för de svartvitrandigas säsong så lär de göra allt för att säkra ett avancemang nu på torsdag. Finns det någon klubb som vet hur man bäst nyttjar en ledning från öppningsmötet så är det Juventus under Allegri.

Det finns dock en risk att Juventus saknar en del spelare inför torsdagen, men bör kunna ställa upp med en stark elva oavsett. Ángel Di María, som var fantastisk i det första mötet, lär vara spelklar åtminstone.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inte lika vassa sedan årsskiftet

Freiburg är verkligen ingen lätt motståndare att bryta ned och det är inte för intet som de ligger på samma poäng som ligatrean Leipzig i den tyska Bundesliga. De har dock framförallt bäddat för sin tabellplacering under hösten, där de såg ännu bättre ut. Sedan årsskiftet så har de inte riktigt haft samma poängsnitt då det har blivit många poängtapp.

Skadeläget ser i alla fall bra ut för Freiburgs del och de har i stort sett hela truppen till sitt förfogande inför returen. De har också visat sig väldigt svårslagna hemma på Stade Europa-Park, vilket gör att de säkerligen lär kliva in i torsdagens match med gott självförtroende framför hemmapubliken.

Men det räcker inte att med att undvika förlust här och Juventus är ingen lätt motståndare. Trots att det har sett lite svajigt ut för Den gamla damen till och från så brukar de trots allt leverera resultat.

Vi väljer att kombinera två lågoddsare här till ett spel. Dels så spelar vi på dubbelchansen X2 då Juventus lär vara väldigt måna om att inte förlora och detta kombinerar vi med ett spel på under 2,5 mål för 2.12 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2 & under 2,5 mål
Odds: 2.12
Bolag: Betinia
Spelstopp: 18:45, torsdag 16 mars
TV: 
Stream:  viaplay logo