Speltips Galatasaray – Barcelona 17/3: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 17 mars 2022

Krisande Galatasaray har fortfarande en chans i dubbelmötet då Barcelona gästar Nef Stadyumu i returen.

Galatasaray - Barcelona

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mot alla odds så klarade sig Galatasaray helskinnade ur öppningsmötet på Camp Nou som slutade mållöst. Det var spel mot ett mål under långa perioder och Barcelona hade sina chanser, men fick inte hål på det turkiska försvaret över 90 minuter.

Med tanke på att Barcelona har gjort 18 mål på de fem senaste angränsande matcherna så var det nog få som hade förutspått att Galatasaray skulle lyckas hålla undan. Katalanerna har nämligen varit i väldigt fin form under den senaste månaden där vinsterna har avlöst varandra. När de besegrade Napoli i utslagsomgången så var det nog många som hade räknat med att Galatasaray bara skulle köras över.

Även mot Napoli fick de dock bara med sig ett kryss hemma på Camp Nou innan de vann med 4-2 i Neapel. Med tanke på att Barcelona redan har åkt ut ur Champions League så lär de vara måna om att bevisa sig ute i Europa. De kommer att göra allt för att undvika den kritikstorm som hade uppstått ifall de föll mot Galatasaray.

Då det var små marginaler som gjorde att Barcelona gick mållösa så är det svårt att se det hända igen. Blaugrana är det klart bättre laget och ska ta sig vidare här helt enkelt.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Galatasaray har varit starkare ute i Europa än i ligaspelet

Resultaten har så sakteligen börjat vända för den turkiska storklubben under deras nya tränare Domenéc Torrent. Den legendariske tränaren Fatih Terim som lett klubben till mängder med titlar under sina tretton säsongen i klubben avskedades efter horribla resultat som gör att Galatasaray ligger på nedre halvan av tabellen fortfarande.

Med tre vinster på de fyra senaste matcherna så har de dock lagt bottenstriden bakom sig och kan andas ut lite. Nu lär det vara full fokus på torsdagens match där de ser sin chans att stå för en enorm skräll efter att ha kryssat på Camp Nou.

Även under tidigare ledarskap så har de varit betydligt starkare ute i Europa än i ligan under säsongen. De toppade anmärkningsvärt vad som kallades dödens grupp över både Lazio och Marseille i höstas, mycket tack vare deras stabila defensiv.

Vinsten i derbyt mot Besiktas i måndags var oerhört viktig och ett tecken på att de rör sig åt rätt håll. Frågan är bara ifall de kan ladda om batterierna inför mötet mot ett hungrigt Barcelona bara tre dagar senare. Ifall katalanerna får in ett tidigt mål så kommer de tvingas att öppna upp matchen. Därmed spelar vi på att Barcelona vinner och att det blir över 2,5 mål i kombination för 1.88 gånger pengarna hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Barcelona & över 2,5 mål
Odds: 1.88
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: