Speltips Galatasaray – Marseille 25/11: Defensivt skickliga

Axel Sjödin Publicerat: 25 november 2021

Gruppettan tar emot grupptrean i dödens grupp då Galatasaray drabbar samman med Marseille under torsdagskvällen.

Galatasaray - Marseille

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Galatasaray har chansen att säkra avancemang till slutspelet genom ett kryss här och borde inte spara på krafterna då de i sista omgången ställs mot Lazio i Rom. De lär med andra ord ha bäst chanser nu på torsdag hemma i Istanbul mot ett pressat Marseille som förmodligen behöver vinna här ifall Lazio nu lyckas besegra gruppjumbon Lokomotiv Moskva i gruppens andra match.

Trots att ligaspelet inte alls har gått så bra som de har hoppats på hittills i år för turkarna så har det varit en annan historia i Europa League. I ligan sitter de för närvarande på åttondeplats efter 13 omgångar och har hela tolv poäng upp till ligaledarna Trabzonspor.

I helgen förlorade de på ett mycket surt vis mot sina bittra rivaler Fenerbahce då de släppte in ett avgörande 1-2-mål i den 94:e minuten, trots att motståndet var reducerat till tio match i slutet av matchen.

I Europa League däremot toppar de gruppen efter fyra omgångar och har varit väldigt defensivt säkra med bara ett insläppt mål hittills. Offensivt har det dock inte sett fantastiskt ut, men de tre mål de prickat in har trots att räckt till åtta poäng på fyra matcher.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Marseille har inte hittat rätt ännu

Gästerna har som sagt satt sig i en prekär situation på tredje plats inför den femte omgången då de har fyra raka kryss i ryggen under Europaspelet såhär långt. Ifall Lazio vinner mot Lokomotiv Moskva samtidigt som de själv misslyckas med att vinna mot Galatasaray så ser det väldigt mörkt ut för fransmännens chanser att avancera till slutspelet.

Marseille har dock en spännande satsning inför säsongen, men de har inte riktigt levt upp till förväntningarna med Jorge Sampaoli vid rodret från säsongsstart och flera intressanta nyförvärv. De skulle bli utmanarna till PSG i år, men det skeppet har redan seglat känns det som och snarare har de svårt att hävda sig mot lagen precis bakom toppen.

I helgen fick de i alla fall tillbaka en nyckelspelare från skada i Dimitri Payet inför det viktiga mötet mot Lyon, men samme Payet blev tidigt i matchen träffad av en vattenflaska i huvudet vilket gjorde att matchen sköts upp. Payet råkar dessutom vara avstängd i Europa League så hans återkomst får vänta lite till.

Med Galatasarays väldigt skickliga defensiv och målsnåla matcher hittills samt Sampaolis nyliga skifte till en fyrbackslinje för fransmännen så luktar det målsnålt långa vägar. För 1.83 är det fina odds på underspelet här hos Campobet i min mening.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.83
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:45
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: