Speltips Genk – West Ham 4/11: Går som tåget

Axel Sjödin Publicerat: 4 november 2021

Ett West Ham i storform reser till Belgien för att möta Genk på torsdagskvällen i jakt på ytterligare tre poäng.

Genk - West Ham

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Londonklubben har redan efter tre omgångar kopplat ett väldigt stadigt grepp om grupp H i Europa League. På tre öppningsmatcher har de tagit nio poäng och har hittills ännu inte släppt in mål. De har städat undan motståndet kliniskt hittills och har vunnit med minst ett par bollar vid varje tillfälle.

Mot Genk senast blev det 3-0 till West Ham då de båda lagen möttes i London och även om de nu spelar i Belgien så kan vi nog förvänta oss liknande siffror även nu på torsdag ifall West Ham skulle ställa upp med ett liknande lag.

West Ham har nämligen verkligen fått ett uppsving i formen och de har under den senaste månaden fortsatt att klättra i Premier League-tabellen. De har nu tre raka segrar och har tagit ikapp Manchester City som sitter på tredjeplatsen, det är minst sagt imponerande.

Men när de nu slåss på tre fronter där det går bra på samtliga håll så blir det ett tufft matchschema framöver. West Ham har redan sex poäng marginal ned till grupptvåan Dinamo Zagreb och rimligtvis så borde David Moyes ta chansen att rotera en hel del spelare under de återstående gruppspelsmatcherna.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Genk är formsvaga

Belgarna har i sin tur långt ifrån någon fantastisk säsong hittills då de ligger sjua i den belgiska Jupiler League och verkar ha tappat formen helt under oktober i stark kontrast till West Ham.

Även om de senast vann med 6-2 borta mot Zulte Waregem så förlorade de dessförinnan tre raka i ligaspelet och förlorade under samma period även mot West Ham och Dinamo Zagreb i två matcher som båda slutade 0-3.

Så även om Genk har öst in mål i den senaste ligamatchen och cupmatchen mot det obetydliga belgiska laget Winkel Sport så är det en helt annan sak att möta West Ham, även ifall engelsmännen skulle rotera spelare så lär det nog främst vara offensiven som skulle lida utav det. Med tanke på att belgarna hittills bara fått in ett mål på tre matcher mot europeiskt motstånd så känns West Hams chanser till tre poäng trots allt goda ändå.

Vi spelar alltså att West Ham spikar igen ute i Europa ännu en gång och vinner mot noll för 3.85 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: West Ham vinner mot noll
Odds: 3.85
Bolag: 888sport
Spelstopp: 18:45
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: