Speltips Gent – Hoffenheim 29/10: Målspelet

Simon Pålsson Publicerat: 29 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Europa League åker vidare torsdagen den 29 oktober 2020 när belgiska Gent spelar hemma mot tyska Hoffenheim.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det finns ett par grupper i Europa League den här säsongen som känns väldigt ovissa på förhand, och där man inte kan peka ut en självklar favorit. Det blir ganska givet att grupper som har lag som Tottenham, Leicester, AC Milan eller något annat storlag ute i Europa också blir lite mer ensidiga.

Men ett par andra grupper känns vidöppna och det råder ingen tvekan om att gruppen med Hoffenheim och Gent är en sådan grupp. Slovan Liberec och Röda Stjärnan är övriga två lag fyller ut den här gruppen. Som ni hör finns det ingen given favorit.

De thär gör såklart att varje omgång blir lite hetare, och lite viktigare. En trepoängare kan betyda väldigt mycket i slutändan.

Hoffenheim öppnade med att slå Röda Stjärnan bekvämt på hemmaplan. Gent å sin sida förlorade borta mot Slovan Liberec med uddamålet. Ingen höjdarstart alltså. Men nu är man lite pressade inför den andr aomgången. En förlust här kan göra att den här gruppen känns ganska ensidig plötsligt.

Formen är inte heller god i Gent, efter att man förlorat tre raka matcher totalt nu. Hoffenheim sprudlar inte heller, bara en vinst på de fyra senaste, och kanske kan man nöja sig med ett kryss i den här matchen ändå.

Ingen målfest att vänta

Alexandre De Bruyn och Laurent Depoirte kommer inte att spela matchen för hemmalaget, och allra främst är det den senare spelaren som kommer att saknas. Han kunde inte spela mer än 18 minuter senast mot Genk innan han fick utgå skadad.

Det som för ett par år sedan kändes som ett Gent som hade någonting p ågång känns lite mer oinspirerat nu och man har inte samma förmåga att skrälla mot de större lagen. Nu är väl inte Hoffenheim nödvändigtvis ett sådant lag, men det hade känts klart bättre om man inte haft en så svag trend på slutet.

I bortalaget är Ermin Bicakcic, Håvard Nordtveit, Konstantinos Stafylidis, Andrej Kramaric, Pavel Kaderabek och Kasim Adams utanför laget. Det rör sig om tre fall av corona där på slutet. Den som inte minst saknas är anfallaren Andrej Kramaric. Benjamin Hübner bör kunna spela, men man lär inte ta några risker med honom efter en lång frånvaro.

I mina ögon talar tappen här för att vi får se en lite mer återhållsam match, troligen med lite färre mål i slutändan.

Under 3,25 mål (asian handicap) spelas till 1,67 gånger smeten hos bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,67
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18.55, torsdag 29 oktober 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: