Speltips Granada – Manchester United 8/4: Rasims bet

Rasim Reiz Publicerat: 8 april 2021

Europa League-kvartsfinalen mellan Granada och Manchester United spelas torsdagen den 8 april 2021. Rasim Reiz har oddset.

Granada - Manchester United

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Europa League är tillbaka och ikväll hittar vi en riktigt intressant match när Granada-Manchester United drabbar samman i den första kvartsfinalen.

Granada är inne i en liten formsvacka nu i liga och man har man placerat sig mitt i tabellen vilket gör att man inte riskerar att åka ut men samtidigt har en bit upp till Europaplatserna har gjort att man har nog varit en bidrag orsak.

Ett bekymmer är alla skador/sjukdomar laget har dragit på sig och inför kvällens match saknar man hela 9 spelare i truppen och vi kommer få se rotation i laget. Det är svårt för ett såhär litet lag att medverka på två fronter och prestera max på båda, ibland blir något lidande och i det här fallet är det seriespelet där man har tappat en hel del fart.

Granada är ett lag som varit tuffa att möta senaste säsongerna och visst har man imponerat men nu börjar det ta ut sin rätt. Tre raka förluster och senast i helgen på hemmaplan mot ett skickligt Villarreal med 0-3.

Speltips Europa League

Gästerna är i storform och jakt på en titel den säsongen och nu har man goda möjligheter att gå hela vägen i Europa League är min känsla. Även gästerna har haft skadebekymmer under säsongen då tex Marcus Rashford varit skadad en period men som är tillbaka nu och med i truppen ikväll annars saknar man Martial och Eric Bailly ikväll. Ole Gunnar Solskjaer kommer ställa en stark elva från start här när man möter ett något svagare lag på pappret för att direkt ta kommandot här i den första matchen men det blir ingen lätt uppgift som vanligt för engelska lag i Spanien.

Jag tror vi får se en match där båda lagen försöker kontrollera matchen och det må vara en klasskillnad på pappret mellan dessa lagen men Granada är ett lag som också är spelskickligt i offensiven och man har tagit poäng mot dem stora lagen många gånger förr och man visade verkligen prov på sin styrka när man slog ut Napoli i ett dubbelmöte senast. Jag tror dock att över ett dubbelmöte här så blir Manchester United övermäktigt. Jag tror Granada kan sticka upp och skapa chanser som man oftast gör tror därför jag har hittat ett trevligt spel på hörnorna ikväll.

Jag väljer att spela Granada över 3,5 hörnor till 1,74 hos Betsafe.

Trevlig kväll!

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Granada över 3,5 hörnor
Odds: 1,74
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, torsdag 8 april 2021
TV:  kanalnio logo
Stream:  eurosportplayer logo