Speltips Granada – Napoli 18/2: Svårbedömt

Simon Pålsson Publicerat: 18 februari 2021

Granada och Napoli gör upp i en på förhand kittlande sextondelsfinal i Europa League, torsdagen den 18 februari 2021.

Granada - Napoli

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Av det mesta att döma kommer det inte vara något fel på underhållningsvärdet när slutspelet i Europa League nu ska köra igång, och vi kan enkelt konstatera att där finns ett par storheter med som sätter stjärnglans på hela den här turneringen.

Från flera stora ligor runt om i Europa finns det riktiga giganter med, och från Italien får vi inte minst se både Napoli och AC Milan försöka göra sina röster hörda i den näst största turneringen ute i Europa. En liten missräkning för deras del.

Från Spanien har vi bland annat Real Sociedad och debutanterna Granada, två lag som jag tror kommer att fokusera stort på att göra det bra ute i Europa League under våren.

Granada har tagit sig hit efter en vinst mot Malmö FF i playoff, och såg sedan övertygande ut i gruppspelet innan man nu är framme vid sextondelsfinal. Att lottas mot Napoli är såklart ingen drömlott, men som neutrala åskådare ska vi nog tacka och ta emot.

På slutet har Granada fyra raka matcher utan vinst och formen är aningen på dekis, men då har man spelat mot ett antal svårspelade lag.

Napoli har bara en vinst på sina fyra senaste matcher, men den vinsten ko m å andra sidan mot Juventus i ligaspelet. Det är en fjäder i hatten.

Ingen bortavinst

Eftersom det här mötet ska komma att avgöras sett över 180 minuter fotboll behöver lagen egentligen inte känna någon stress inför den första matchen. Det gör att jag tror att Napoli lägger sig an med en mer defensiv approach.

Det som oroar en aning i bortalaget är att Kalidou Koulibaliy och Faouzi Ghoulam har dragit på sig corona, och därmed inte fått åka med. Samtidigt är Dries Mertens, Diego Demme, Elseid Hysaj och Kostas Manolas borta från spel. Rätt tunga tapp.

I hemmalaget finns det oro om Luis Milla, men annars kan man formera vad jag tycker är det starkaste laget i nuläget.

Granada +0,5 spelas därför till 1,75 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Granada +0,5
Odds: 1,75
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00,  torsdag 18 februari 2021
TV:  kanalnio logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: