Speltips Hoffenheim – Röda Stjärnan 22/10: Toppmöte

Simon Pålsson Publicerat: 22 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Hoffenheim eller Röda Stjärnan? I mina ögon är dessa lag favoriter till att vinna sin grupp i Europa League. Lagen möts den 22 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Röda Stjärnan var laget som charmade många senaste vändan man var ute i Europa, när man stod för fantastiska resultat i Champions League-gruppspelet och tog ett par tunga skalper på hemmaplan.

Men i dessa tider har man såklart inte samma tryck hemma på sin arena i Belgrad, och har därmed inte samma fördel av att spela på hemmaplan. Samtidigt är känslan att Röda Stjärnan inte riktigt har samma höjd i det lagbygge som man tar sig an den här säsongen med.

Det märkte iv inte minst i mötet med Omonio Nicosia, när man hade chansen att nå gruppspelet i Champions League, men alltså föll efter förlängning. Det kan man inte kalla någonting annat än ett misslyckande för Röda Stjärnan, som alltså hade en ganska överkomlig lottning.

Men i nästa kvalrunda, som då blev till Europa League, kunde man med minsta möjliga marginal slå ut Ararat Armenia i playoff, på bortaplan. Det satt långt inne, men nu är Röda Stjärnan trots allt i ett europeiskt gruppspel.

I den första omgången spelar man nu borta mot tyska Hoffenheim, och känslan är att det är Röda Stjärnan och tyskarna som är favoriter i den här gruppen, som i övrigt består av Slovan Liberec och belgiska Gent.

Röda Stjärnan får det tufft

Men med det sagt är jag inte imponerade av Röda Stjärnan just nu, om det inte redan har framgått. Nu senast tog man en poäng i derbyt mot Partizan Belgrad, men fick också en utvisad. Där hade man nog lite tur som inte förlorade helt.

Innan det har man radat upp vinster i ligaspelet, men det är å andra sidan en serbisk liga som Röda Stjärnan ska dominera tillsammans med ett par andra lag. Det gör att jag inte drar för stora växlar av detta.

Hoffenheim då? Jo, man må ha två raka förluster, men öppningen på Bundesliga var urstark med vinster mot FC Köln och Bayern München. Där visade man den otroliga höjd som länge har funnits i laget och som egentligen är obestridlig.

Det är också den som gör att jag tycker att man bör vara klara favoriter mot Röda Stjärnan.

Hoffenheim vinner spelas till 1,47 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Hoffenheim vinner
Odds: 1,47
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, torsdag 22 oktober 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: