Speltips inför Arsenal – Napoli 11/4: Rakt spel

Spelbloggare Publicerat: 11 april 2019

Europa League-kvartsfinalrundans hetaste sammandrabbning står, utan tvekan, Arsenal och Napoli för. Match nummer ett av två spelas på Emirates Stadium och valet av speltips därifrån kunde knappast ha varit enklare.

Annons:

Veckans Champions League-matcher är avverkade och vi skiftar i vanlig ordning över till Europa League, var det nu återstår åtta klubbar att slåss om den stora titeln och en säker direktbiljett till det europeiska finrummet nästa år.

En sådan, plats till CL, har Napoli i praktiken redan säkrat – men det är en klubb som suktar efter en större titel och under erfarna Carlo Ancelotti, med ett av de främsta tränarfacit i hela världen, hoppas man kunna kamma hem den.

På formfronten är det en hel del ovisst runt Napoli efter att sedan den brutala 4-1-krossen av AS Roma, dessutom på bortaplan, förlorat mot Empoli och bara fått 1-1 när Genoa kom på besök till Stadio San Paolo. Det är uppenbart att mycket fokus varit inriktat på Europaspelet, så varningsflaggorna kanske inte ska höjas alltför högt.

Vad som stärker italienarna är att skadesituationen lättats upp. Bland andra Lorenzo Insigne har kommit tillbaka i skick medan Raúl Albiol, Amadou Diawara och eventuellt även David Ospina är indisponibla.

Hemmastarkt Arsenal – sju raka vunna

Oproblematiskt är det inte på skadefronten för Arsenal för den delen heller. Alltjämt out är Rob Holding, Héctor Bellerín samt Danny Welbeck medan Laurent Koscielny och Granit Xhaka tampas mot klockan för att hinna bli spelklara.

Dubbelmötet som helhet känns närmast helt öppet och det uppseendeväckande på förhand är att det är två rejält hemmastarka lag som drabbar samman, medan det ofta ser annorlunda ut på resande fot.

Det är ytterst sällan som ”Gunners” förlorar på Emirates Stadium, även när toppmotstånd kommer på besök. Inför matchen står de stärkta av att sju raka fajter på arenan har vunnits och däribland hittas en 2-0-vinst över Manchester United.

Helgens match borta mot Everton var knappast någon jubel- och klangtillställning; en 0-1-förlust, men det är knappast så att man behöver känna någon större oro över den insatsen. Bara att ladda om och hoppa upp på hästen.

Gästerna kan tänkas falla bakåt i positionerna på Emirates Stadium och spela på det kryssresultat de har på förhand. Lär bli att minimera riskerna i största möjliga mån och lämna över taktpinnen till ett Arsenal som ska ses med fin chans till ett starkt resultat inför returen.

Bwin presenterar oddset 2,40 för den raka ettan och det är tveklöst värt att investera polletterna i. Man kan också säkra upp med livlina och rem; spela dem med försäkringen att få insatsen tillbaka till oavgjort, men vi håller oss alltså till det högre oddset denna afton.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Öppna ditt konto här!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Arsenal vinner, rak etta
Odds: 2,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin
Spelstopp: 21:00, torsdag 11/4
TV:  kanalnio logo
Stream:  dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.