Speltips inför Arsenal – Olympiakos 27/2: Fördel Gunners

Spelbloggare Publicerat: 27 februari 2020

Olympiakos har en brant uppförsbacke inför Europa League-slutspelsreturen mot ett Arsenal med formen funnen på Emirates Stadium. Vi tror inte att grekerna förmår att vända på det här…

  Spela Arsenal -1,0 (asian) till oddset 1,90!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Match nummer ett av två, som då spelades i Grekland, vann Arsenal välförtjänt efter att Alexandre Lacazette hittat nätet med matchens enda mål i den 81:a minuten – och nu ser åttondelsfinalrundan ut att vara nära för fjolårets silvermedaljör i turneringen.

Förutom att en Europa League-titel förstås är en tung merit i sig, är det också en möjlig väg ut i nästa års Champions League – om man nu inte räcker till i Premier League. Glappet till topp fyra där är nämligen betydande och med flera konkurrenter emellan. Europascenen den bästa möjligheten, således?

Arsenal mår allt bättre, presterar bättre fotboll och skördar därmed också bättre resultat. När Everton under söndagen värjdes undan med 3-2 innebar det den tredje raka segern och tio raka utan förlust. Mikel Arteta håller onekligen på att få ordning på sitt Gunners…

Olympiakos är ett bekant namn ute på den europeiska scenen och även slutspelsditot, men speciellt långt brukar de sällan nå och det visar på att den grekiska klubbfotbollen har en bra bit att hämta in på större fotbollsländer.

Men de är för all del ingen lättviktare på så sätt att Arsenal ska vara totalt överlägsna över 180 minuters speltid. Dessutom kommer de från en riktigt tung serieseger över tabelltvåan PAOK, på bortaplan, och stärkte därmed deras position som herre på täppan.

Annons:

Arsenal säkrar avancemang

Den första matchen av dessa två var en stark fingervisning på styrkeförhållandet lagen emellan. Bortaplan till trots var Arsenal den vassare parten och vann helt välförtjänt. Med ett Olympiakos som nu kommer behöva gamla rejält på Emirates Stadium, ska spiken i kistan kunna sättas dit.

Bortsett från att Sead Kolasinac åkt på en skada, är det oförändrat gällande truppfronten för Arsenal och de kan således ställa ut en slagkraftig startelva till kvällen. Flera spelare som stärkt deras form, inte minst offensivt. Förra veckans match mot Everton bjöd på tre baljor framåt.

Gästernas Rúben Semedo har fyllt sin varningskvot och Hillal Soudani är fortsatt skadelistad. Den förste är en framstående pjäs och att behöva rotera centralt i försvaret är långtifrån optimalt mot ett så pass vasst Arsenal.

Kommer Arsenal upp i nivå ska de säkra avancemanget och vi spelar dem med -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – till fina 1,90x hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 000 kr spelkrediter i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Arsenal -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,90
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, torsdag 27/2
TV: 
Stream:  eurosportplayer logo

 

Annons:


Annons: