Speltips inför AS Roma – Istanbul Basaksehir 19/9: Jämnt möte ändå

Simon Pålsson Publicerat: 19 september 2019

Alla blickar riktas mot målmarknaden när det på torsdagskvällen är dags för en het match i Europa League-gruppspelet mellan AS Roma och Istanbul Basaksehir den 19 september 2019.

Annons:

Europa League är tillbaka och ett möte som vi tycker sticker ut ordentligt på förhand är mötet mellan AS Roma och Istanbul Basaksehir, två lag som kanske inte drabbar samman varje vecka direkt. Det är dock två lag som på olika sätt ska bli intressanta att följa under den här hösten.

Istanbul Basaksehir är ett sargat lag med stark offensiv, men väldigt darrig och direkt ihålig defensiv i vissa stunder. Det gör att laget tenderar att få det tufft mot lite bättre lag. Just sådant motstånd lär vänta just i Europa League-gruppspelet.

Men Istanbul Basaksehir kommer till matchen med tre raka utan förlust, varav två tunga vinster, i den inhemska ligan. På bortaplan har Istanbul Basaksehir dock släppt in lite för mycket mål och det var den huvudsakliga anledningen till att man bommade Champions League. Där blev Olympiakos för tuffa i playoff.

AS Roma har två kryss och en vinst i inledningen av Serie A, med totalt åtta gjorda mål och sex insläppta. Det är knappast en slump att ett lag släpper in så pass många mål så här tidigt. Det tyder på att man fortfarande har vissa defensiva bekymmer.

Annons:

Spel på målmarknaden

AS Roma kommer att spela utan ett par viktiga spelare i den här matchen, men då ska man komma ihåg att det är spelare som inte har funnits med i någon match hittills den här hösten. Då tänker vi på Davide Zappacosta, Diego Perotti och Cengiz Ünder. Samtliga står på skadelistan.

Det kan säkert ha funnits både en och annan som gärna hade sett Arda Turan i sin fulla prakt här, men faktum är att den offensive mittfältaren inte är i speldugligt skick för Istanbul Basaksehir och därmed inte spelar här. Det vore trevligt att få se honom.

Å andra sidan är det just nu det enda avbräck som turkiska Istanbul Basaksehir har med sig inför matchen, någonting som rimligen gör att turkarna har chansen att skrälla här. Eller åtminstone göra sina röster hörda. Det mesta pekar trots allt på att den kapaciteten finns, inte minst mot bakgrund av hur heta laget varit i det inhemska ligaspelet.

Båda lagen göra mål spelas till 1,86 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, torsdag 19/9
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.