Speltips inför Ballymena United – Malmö FF 18/7: Redan avgjort i kvalet

Simon Pålsson Publicerat: 17 juli 2019

Det blir givet att fokusera på målmarknaden inför torsdagens returmatch i Europa League-kvalet mellan nordirländska Ballymena United och Malmö FF.

Annons:

Det är dags för Europa League-kval igen och torsdagen är fylld av intressanta matcher, där två sticker ut på grund av svenskt medverkande. Malmö FF är så gott som redan klara för nästa omgång i kvalet efter att ha vunnit det första mötet med nordirländska Ballymena United på hemmaplan med hela 7-0.

IFK Norrköping ser också ut att tråckla sig vidare, om än med lite mer ansträngning. På det hela taget har såväl Peking som Malmö FF visat sig kunna göra det som många svenska lag haft svårt med på senare år – ta sig vidare utan maximal ansträngning. Det imponerar i sig.

Nu åker Malmö FF till Nordirland med fokus på att inte åka på några skador, att få form på spelare som ännu inte har prickat den och såklart vinna med ett par mål för att inte göra det här spännande i onödan.

I helgen spelar Malmö FF hemma mot IK Sirius i Allsvenskan – det absoluta favoritmotståndet – varpå fokus just nu förmodligen ligger på att vinna den matchen. Samt förbereda sig inför nästa torsdags nästa kvalrunda i Europaspelet.

Spel på målmarknaden

Arnor Traustason åkte på en mycket tung skada borta mot Djurgården efter en ruskigt ful tackling av Haris Raditanic. Därför spelar islänningen inte i den här matchen. Mest troligt spelar han inte mer under hela den här säsongen. Det är såklart ett tungt tapp för Malmö FF.

Å andra sidan var det inte troligt att varken han eller någon annan av de absolut största nyckelspelarna skulle spela det här returmötet. Efter 7-0-vinst i det första mötet kan vi inte tänka oss någonting annat än att Uwe Rösler spelar med spelare som har fått ganska begränsat med speltid på senare tid. Eller spelare som åtminstone behöver speltid för att komma igång.

Romain Gall borde få starta. Det känns som det viktigaste. Vidare lär det komma in ett par lite yngre spelare och rimligen ser MFF det här som en bra chans att få in lite färskt blod som får prova på spel i Europa League-kval.

Det ska räcka för att vinna, men rimligen tar det också udden av offensiven något. Ballymena United var totalt uddlösa i Malmö och kan på sin höjd trilla in en boll framåt.

Under 4,5 mål spelas till 1,67 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 4,5 mål
Odds:  1,67 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  20:45, torsdag 18/7
TV:   viasatfotboll logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.