Speltips inför Bayer Leverkusen – Krasnodar 21/2: Tydlig favorit

Spelbloggare Publicerat: 21 februari 2019

En av kvällens alla TV-matcher från Europa League spelas mellan Bayer Leverkusen och svensklaget Krasnodar. Matchen är analyserad på djupet och vårt speltips inför densamma tas del av här.

Annons:

Håller Krasnodar på att skriva historia? Den ryska serien, som de ännu inte lyckats vinna, står de som tvåa i; pinnen bakom serieledande Zenit. Snart återstartar kalaset efter uppehållet där, men först – Europa League…

Hos ryssarna hittas Viktor Claesson som opetbar ordinarie sedan flera år tillbaka och numera även AIK:s guldhjälte, Kristoffer Olsson. Han premiärspelade i det omvända mötet med detta och fick då 71 minuters speltid. Kommer bli en viktig pjäs i laget. En annan spelare med stor allsvensk rutin är Jón Fjóluson. Han väntas emellertid fortsatt ta plats på bänken.

Matchen i Ryssland slutade mållös, 0-0. Bayer Leverkusen hade, precis som väntat, klart mest boll och skapade mer, även om Krasnodar inte var helt ofarliga. Ännu är det öppet i den här 180-minutershistorien.

Bayer Leverkusen presterar som väntat i årets Bundesliga, varken mer eller mindre. De står placerade som femma och ska i första hand säkra ännu en plats ut i Europa. Visst känns finns dessutom på Champions League och formen är mycket, mycket stark. Under söndagen värjdes Fortuna Düsseldorf undan med stabila 2-0.

Leverkusen löser avancemanget

Redan i det första mötet visade Bayer Leverkusen att det råder klasskillnad parterna emellan – och på hemmaplan borde de kunna fixa det här utan större bekymmer, när man har ett 0-0-resultat att spela utifrån.

Formen verkar dessutom toppad. I seriespelet har de vunnit fyra raka matcher efter varandra, alla med minst två baljors marginal, och bland de som städats undan hittas så ofta dominanta Bayern München.

Att då sätta stopp för Krasnodar, det borde väl lösas?

Tyskarna saknar Panagiotis Retsos, Joel Johjanpalo, Lars Bender samt Karim Bellarbi. Bredden finns dock och det ska inte påverka försättningarna nämnvärt. Gästerna har hela truppen intakt.

1,71 gånger pengarna för -1,0 mål (asian handicap) på Bayer Leverkusen – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – är ett klipp. Bethard med oddset.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kronor omsättningsfri bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Bayer Leverkusen -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, torsdag 21/2
TV:  eurosporttva logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.