Speltips inför Braga – Bröndby 15/8: Närmast omöjligt kvalläge

Simon Pålsson Publicerat: 15 augusti 2019

Det blir ett speciellt målspel inför returmötet mellan Braga och Bröndby i kvalspelet till Europa League torsdagen den 15 juli 2019.

Annons:

Det är dags för returmöten i Europa League-kvalet på torsdagen och inte minst för danska Bröndby är det ett synnerligen skarpt läge. Laget hade chansen att skaffa sig ett bra utgångsläge i den tredje kvalomgången när man inledde hemma mot portugisiska Braga, men så blev inte fallet.

Som bekant var portugiserna väldigt nära att bli utslagna av AIK för bara två säsonger sedan, men då var det Oscar Linnér som på något märkligt vis lyckades tappa in en boll. Den här gången ser portugiserna återigen ut att ta sig vidare från ett möte med ett skandinaviskt lag, om än betydligt enklare.

För det första mötet slutade med en stabil 4-2-vinst på bortaplan. Det är ingenting annat än ett ordentligt styrkebesked, samtidigt som man måste undra hur Bröndby kunde ramla ihop så fullkomligt inför sin egen hemmapublik. Ett ordentligt underbetyg.

Målspel i returen

För svensk del är det lite intressant att se vad som händer och sker med danska lag i Europa, inte minst nu när det fortfarande ser ut som att Sverige kan få åtminstone två lag till europeiskt gruppspel. På tisdagskvällen åkte FC Köpenhamn ur kvalet till Champions League och med stor sannolikhet är även Bröndby ute ur Europa snart. Det är bra för svenska lag – även fall Danmark ligger en bra bit före i nationsrankingen fortfarande.

Om vi ser till själva returmötet råder det ingen som helst tvekan om att det här är ett skarpt läge för Bröndby, som nu måste gå på knock för att kunna gå vidare. Om de inte vänder på matchen är de redan ute ur kvalspelet för den här sommaren.

Därför ser vi framför oss ett Bröndby som kliver högt direkt och jagar mål. Det finns offensiv spets i laget, så helt omöjligt är det inte. Däremot kommer de också att blotta sig otroligt bakåt.

Båda lagen göra mål spelas till 1,60 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,60 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, torsdag 15/8
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   –

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.