Speltips inför Chelsea – BATE Borisov 25/10: Tungviktaren vinner

Simon Pålsson Publicerat: 25 oktober 2018

Det blir fullt fokus på målmarknaden inför det sena mötet mellan Chelsea och BATE Borisov i torsdagens Europa League.

Annons:

Efter en intensiv vecka med högklassig fotboll i Champions League blir det också lite trevlig underhållning från Europa League. Det är minsann inte helt fel för den som älskar europeiska cupkvällar. Dessutom skadar det inte att storlag som Chelsea är här för att dansa lite.

Nu väntar möte med vitryska BATE Borisov på hemmaplan. Trots att Chelsea valt att lufta truppen ordentligt under sina inledande matcher tar laget det här på allvar och har nu två raka 1-0-vinster med sig. Samtidigt har BATE Borisov tre poäng och därmed häng på att gå vidare från gruppen.

Räkna med två lag som ändå tar matchen på allvar, varpå det inte kommer spåra ur det här. Chelsea lär inte tillåta sina gäster att få någon större syl i vädret, med spelare som nu får chansen som väldigt gärna visar sig värdiga av mer speltid. Däribland Cesc Fabregas på mitten.

Spel på målmarknaden

Ethan Ampadu, Isaiah Brown, Callum Hudson-Odoi och Eden Hazard kommer inte att spela den här matchen för Chelsea. Visst, det är ett avbräck att den numera ryggskadade Eden Hazard inte kommer till spel, men mest troligt hade han vilats i vilket fall som helst.

Hos gästerna är Vladislav gånger två otiollgängliga. Det handlar om Malkevich och Mukhamedov. Det är inga spelare som BATE Borisov har byggt laget kring, så det lägger vi ingen större vikt vid.

Chelsea har som bekant två raka 1-0-segrar i Europa League och lär fortsätta ungefär på samma väg. Det handlar om att kontrollera matchen, låta spelare som inte spelar alla matcher luftas och sen ta tre poäng utan att riskera för mycket. Det talar för målsnålt. Igen.

Under 3,5 mål spelas till överraskande höga 1,70 gånger krämen hos Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt
Spelstopp:  21:00, torsdag 25/10
TV:   –
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.