Speltips inför Chelsea – Dynamo Kiev 7/3: Enkel match

Simon Pålsson Publicerat: 6 mars 2019

Favoritskapet är väldigt tydligt inför torsdagens Europa League-åttondelsfinal mellan Chelsea och Dynamo Kiev. Läs vårt speltips inför mötet här.

Annons:

Efter en längre tids risig form, osämja i och kring laget samt spekulationer om tränarens framtid i klubben känns det nu som att allting börjar rätta till sig för Chelsea igen. Eller hoppar vi på det optimistiska tåget för tidigt nu?

Laget står nu på två raka vinster i Londonderbyn, då i Premier League, efter 2-0 mot Tottenham och 2-1 mot Fulham senast. Det gör också att chanserna att faktiskt knipa en Champions League-plats i ligaspelet ser relativt goda ut.

Den andra vägen att ta sig till Champions League är genom att vinna Europa League. Trots det har Maurizio Sarri än så länge inte valt att högprioritera turneringen. I slutspelet har laget matchats lite hårdare – tunga stjärnor har faktiskt spelat matcherna till skillnad från i gruppspelet – men trots det väntar vi oss en lite reservbetonad även mot Dynamo Kiev. Det ska å andra sidan räcka för att vinna.

Ukrainarna håller inte

Dynamo Kiev tog sig med minsta möjliga marginal vidare till åttondelsfinal efter att ha vunnit med 3-2 mot Olympiakos efter 2-2 borta och 1-0 hemma. Det var å andra sidan precis vad som krävdes. Det är samtidigt inget resultat som skrämmer.

Laget har precis startat upp säsongen igen och även fall det ser bra ut i ligaspelet – två raka vinster i inledningen – är det verkligen upp till bevis först nu.

Chelsea har sett allt bättre ut på senare tid och kanske börjar spelarna äntligen dra åt samma håll? Det är åtminstone känslan. Det underlättar också att Maurizio Sarri har bästa möjliga spelartrupp att tillgå inför den här matchen. Med det sagt ska det bli spännande att se hur italienaren formerar själva startelvan.

Hos gästerna är den viktige spelaren Benjamin Verbic – en given spelare i startelvan – inte med efter sitt gula kort mot Olympiakos senast. I övrigt finns det inga stora skador eller andra avbräck för ukrainarna.

Här litar vi på att Chelsea tar tag i matchen direkt.

Chelsea att vinna första halvlek spelas till 1,75 gånger krämen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Chelsea vinner första halvlek
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  21:00, torsdag 7/3
TV:   kanalnio logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.