Speltips inför Chelsea – Frankfurt 9/5: 5,0-oddsare…

Spelbloggare Publicerat: 9 maj 2019

Ett makalöst skrällodds är presenterat inför returmötet mellan Chelsea och Eintracht Frankfurt i Europa Leagues semifinalrunda. Planen med speltipset blir att femdubbla det investerade kapitalet. Haka på!

Annons:

90 av 180 minuter avverkade. 1-1 på tavlan sedan mötet på Commerzbank-Arena. Där står vi inför returen i London och på Stamford Bridge. En finalplats, chansen på en stor titel och säkrat Champions League-spel hittas i potten.

Gällande Chelsea har de redan säkrat en plats i Premier Leagues topp fyra-skikt, men klubben suktar efter en stor titel och de innehar det stora favoritskapet för att avancera vidare för att därefter ställas mot Arsenal eller Valencia. Oddset, presenterat av Bwin, för det står i 1,22 som bäst.

Spelåret 2018/19 har bjudit på mycket blandad kompott från ”Londons blåa”, men det ser alltså ut att kunna sluta på ett lovande sätt. Förra veckan bröts en kryssvit om tre matcher via en 3-0-kross av Watford där man fick det att helt lossna i den andra halvleken. Solid insats.

Eintracht Frankfurt har mycket på spel under de avslutande veckorna. De tampas för att behålla en plats i Bundesligas toppkvartett; är jagande hack i häl av en handfull konkurrenter och skulle i värsta fall kunna missa Europaspel överhuvudtaget. Senast kommer de från årets kanske sämsta insats, en förlust med tennissiffrorna 1-6 när Bayer Leverkusen besöktes. Gäller att ladda om kvickt.

Taleb Tawatha, Marc Stendera, Marco Russ samt Sébastien Haller saknas för tyskarnas del medan Chelsea har Antonio Rüdiger och Callum Hudson-Odoi out samt Ethan Ampadu och N’Golo Kanté osäkra.

Storskräll på gång?

Komna från en plattinsats modellen värre, med fyra raka utan vinst, varav tre kryss, och ”bara” 1-1 från hemmamötet innebär det uppförsbacke för Eintracht Frankfurts del – men ska den ses som så brant som oddssättarna vill få det till? Där är det ytterst tveksamt.

Frankfurt har stora kvalitéer i deras trupp och har visat framfötterna vid upprepande tillfällen och då i synnerhet i Europa League. På bortaplan har bland andra de italienska klubbarna, Lazio och Inter, värjts undan. Från kvartsfinalen skickades Benfica ut. Så, varför skulle inte en skräll vara möjlig nu?

På pappret har Chelsea det starkare materialet, det är odiskutabel fakta, men Maurizio Sarris mannar tenderar att vara lite upp och ner i prestationerna. Långtifrån de mest pålitliga av lag. Undertecknad skulle inte bli överdrivet överraskad om de svek i detta returmöte och oddsen avspeglar knappast de verkliga förutsättningarna. Det står trots allt 1-1 från match nummer ett…

Frankfurt att avancera vidare, ta den där finalplatsen, spelas med glädje till den femdubbla insatsen hos Betfair.

Annons:
  Testa Betfairs Spelbörs – Få 450 kr riskritt spel, omsättningsfritt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Frankfurt avancerar vidare
Odds: 5,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair
Spelstopp: 21:00, torsdag 9/5
TV:  kanalnio logo
Stream:  dplay logo eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.