Speltips inför Chelsea – PAOK 29/11: Givet målspel

Simon Pålsson Publicerat: 29 november 2018

Det väntar inte någon riktig målfest när mötet mellan Chelsea och PAOK ska spelas i Europa League på torsdagen. Stamford Bridge står värd för matchen.

Annons:

Efter två intensiva dagar med Champions League är det dags för Europa League som den här säsongen kittlar lite extra. Inte nog med att vi har ett svenskt lag i Malmö FF, det finns också ett par riktiga tungviktare från andra länder. Eller vad sägs om Chelsea och Arsenal som båda spelar gruppspel i Europa League nu?

Här har vi ett Chelsea som verkligen har gjort jobbet trots att Maurizio Sarri vilat många nyckelspelare i matcherna. Fyra matcher, fyra vinster. Det går inte direkt att anmärka på den poängskörden. Det gör också att Londonlaget redan nu är klara för 16-delsfinal till våren. Ett bra sätt att förlänga säsongen.

PAOK däremot har gått lite sämre och har stora problem att stänga sina matcher i ledning. Det har faktiskt sett ganska ok ut ibland men då har laget fallit samman, ofta beroende på skador eller avstängningar som tyngt truppen. Nu åker PAOK till London med förhoppningen att ta poäng, men det faktum att det är sådan klasskillnad gör förmodligen att grekerna har en tydligt defensivt präglad matchplan.

Ingen målfest väntar

Chelsea kan komma att sakna Eden Hazard som dragit på sig en liten skavank i helgens möte med Tottenham. Tungt värre. Å andra sidan hade Maurizio Sarri mest troligt vilat den belgiske stjärnan ändå. Det gäller att inte riskera någonting med en så viktig spelare när avancemanget redan är säkrat.

Hos PAOK finns det inga skador eller avstängningar att förhålla sig till. Leo Matos är dessutom tillbaka i truppen efter att ha varit avstängd senast.

Känslan är att Chelsea kommer att kontrollera matchen och ett par spelare som nu får chansen till speltid vill säkert visa framfötterna, men den där hungern att vinna kan saknas. PAOK saknar lite spets för att hota och lär försöka försvara sin nolla så gott det går.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,79 gånger pengarna hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt tre mål.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,79 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  21:00, torsdag 29/11
TV:   –
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.