Speltips inför Chelsea – Slavia Prag 18/4: Komfortabel vinst

Simon Pålsson Publicerat: 18 april 2019

Chelsea lär inte bemöda sig mer än behövligt hemma mot Slavia Prag i Europa League-kvartsfinalen den 18 april. Det öppnar för ett bra speltips.

Annons:

Chelsea har i stort sett ena foten i en semifinal redan nu, men ska på torsdagskvällen spela klart dubbelmötet med tjeckerna i Slavia Prag. Märk väl att det här inte rör sig om det mer klassiska laget Sparta Prag, utan den rivaliserade klubben från samma stad. Med det sagt är det Slavia Prag som i nuläget för lokomotivet tjeckisk fotboll framåt.

I det inhemska ligaspelet leder laget nämligen tabellen med fem poäng ner till närmast jagande lag. I helgen tog laget en poäng mot Sparta Prag efter en tuff tillställning där det viktiga var att undvika förlust. Precis enligt planerna alltså.

Chelsea å sin sida föll mot Liverpool – inte vidare förvånande – varpå det nu ser allt tuffare ut att ånga hem en Champions League-plats i ligan. Där är det helt öppet och full strid om två platser med Arsenal, Tottenham och Manchester United.

En chans att nå Champions League är att vinna den här turneringen och det litar vi på att laget kommer att försöka göra hela vägen in i mål.

En enklare vinst

Hos Chelsea finns Antonio Rüdiger på skadelistan, medan Ethan Ampadu snart är spelklar igen. Det återstår att se vilket lag som ställs på banan här, men räkna med viss rotation från Maurizio Sarri. Det kommer dock ske utan att ta några större risker utan det vitkiga är fortfarande att vinna matchen. Det ligger som bekant en hel del i potten.

I mötet på hemmaplan fick tjeckerna klara sig utan den då avstängde Tomas Soucek, som nu är tillbaka efter sin en match långa avstängning. Mittfältaren väntas ta plats i startelvan på Stamford Bridge, men det är högst tveksamt om han är tillräckligt bra för att på något sätt dominera den här matchbilden. Klart är i alla fall att laget i övrigt kan formera starkast möjliga startelva.

Känslan är att 1-0 på bortaplan bör räcka för att Chelsea ska bogsera det här i hamn och efter ett tidigt mål tror vi att tillställningen dör lite här. Chelsea har fått en allt starkare defensiv på senare tid och facit i Europa League är synnerligen imponerande. Detta trots en hel del rotation.

Chelsea vinna och hålla nollan spelas till 2,00 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Chelsea vinna och hålla nollan
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, torsdag 18/4
TV:  (Jämför alla odds)
Stream:  eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.