Speltips inför Club Brugge – Manchester United 20/2: Ställningstagande från Belgien

Spelbloggare Publicerat: 20 februari 2020

Belgiskt står mot engelskt i Europa Leagues sextondelsfinal – Club Brugge och Manchester United. Spelbloggare.se har analyserat matchen på djupet och identifierat ett lockande spel, utan tvekan värt att kasta in några guldtior på.

  Spela Manchester United +0 (asian) till oddset 1,76 hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Europa League-slutspelet tar vid och det är förstås lite extra stort fokus på en klubb som Manchester United.

Det handlar inte bara om en titelmöjlighet för deras del, utöver de i FA-cupen samt Ligacupen, utan också en potentiell väg ut i Champions League – om de inte fixar en sådan via det inhemska seriespelet.

Positiva känslor är det som United kommer till spel och de senaste insatserna höjer förväntningarna på matchen avsevärt. Under måndagen stod de för en fantastisk arbetsinsats borta mot Chelsea och vann med 2-0. Med det har de 3-1-0 i formraden och nollan har hållits i samtliga av dessa fyra.

Någon promenadseger väntas det oavsett vad inte bli i denna 180-minutershistoria mot den belgiska klubbfotbollens dominant i Club Brugge. Deras senaste tävlingsförlust letar sig så långt tillbaka som mitten av december månad, då de föll mot Real Madrid i Champions League-gruppspelet – där det alltså blev en tredje- och således EL-slutspelsplats.

Fördelaktigt för belgarna är att de, till skillnad från i CL-gruppspelet, har Clinton Mata samt Krépin Diatta tillgängliga till den här slutspelsfasen. Hela truppen fit for fight. Manchester United saknar Paul Pogba och Marcus Rashford. Osäkra står svenskstjärnan Victor Linfelöf, Scott McTominay, Mason Greenwood samt Axel Tuanzebe som. Goda chanser till spel för dessa, dock.

Annons:

Fördel bortalaget

Att prestera resultat i den belgiska ligan är en sak – på den europeiska scenen en helt annan. Ser inte att Club Brugge ska fixa att skrälla till det över 180 minuter och risken är att de hamnar i uppförsbacke redan nu på hemmaplan, till returen på Old Trafford.

Gillade inte vad Club Brugge visade upp under säsongens Champions League – förmådde inte att vinna en enda match efter dubbelmöten mot Real Madrid, PSG respektive Galatasaray. Hade svårt att hänga med i svängarna när nivån på motståndet höjdes.

För Manchester United har skadesituationen lättats upp och spelare som McTominay och Lindelöf är aktuella. Också spännande om anfallsförvärvet Oidon Ighalo får startdebutera.

Formen är fin, nollan hållen i tre matcher efter varandra och i ärlighetens namn är det en rätt betydande nivåskillnad dessa två emellan.

Minst oavgjort för United? Det tror vi på.

Manchester United draw no bet spelas därför till oddset 1,76 hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – med svenska oddssättare!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester United +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,76
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 18:55, torsdag 20/2
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

 

Annons:


Annons: