Speltips inför Crusaders Belfast – Wolverhampton 1/8: Avslagen kvalretur

Simon Pålsson Publicerat: 1 augusti 2019

Det blir ett givet handikappspel inför det att Crusaders Belfast och Wolverhampton spelar returmöte i Europa League-kvalet torsdagen den 1 augusti 2019.

Annons:

Det är dags för ett riktigt hett lag att ge sig in i Europa League-kvalet på allvar när Wolverhampton på torsdagen spelar returmatch mot nordirländska Crusaders Belfast.

En 2-0-vinst i den första matchen gör att det hela känns avgjort redan nu, men ur spelsynpunkt finns det en hel del intressant att fundera på inför torsdagens returmatch i Belfast.

Wolverhampton väntas inte komma med den starkaste truppen och framför allt inte den starkaste startelvan till matchen. Dessutom är inte det spännande nyförvärvet Patrick Cutrone, anfallaren som anslöt från AC Milan i början av veckan, spelklar i Europa League-kvalet.

Crusaders Belfast? Jo, här handlar det såklart om att hålla nere siffrorna och inte göra bort sig inför hemmapubliken. Att överhuvudtaget få besök av ett lag från Premier League är stort nog.

Ett handikappspel

Wolverhampton var totalt överlägsna i det första mötet, men faktum är att Ruben Vinagre gjorde 2-0 så sent som i 90:e minuten. Det lär betyda att dubbelmötet redan är dött och att Wolves gjorde precis vad som krävdes, men är det inte anmärkningsvärt att man inte kunde vinna större mot ett nordirländskt lag? Inte minst med tanke på att Malmö FF slog Ballymena United med svindlande 11-0 över 180 minuter bara veckan tidigare.

Å andra sidan har engelska lag som ger sig in i europeiskt kvalspel så här pass tidigt alltid tagit det hela med en klackspark. Det finns visserligen få exempel på storklubbar som har ramlat i ett så här tidigt skede, men det finns en hel drös med exempel på lag som har underpresterat eller åtminstone bara gjort precis vad som krävs.

Det är lite den känslan vi har även inför torsdagens returmöte på plats i Belfast. Det må vara en relativt bekväm resa för Wolverhampton, men det är garanterat inte en match som laget prioriterar nu. I nästa skede kommer det dessutom att vänta en betydligt tuffare lott och med den engelska ligapremiären bara knappa två veckor bort är det viktigt att inte få några spelare skadade.

Wolverhampton väntas göra precis vad som krävs och inte mycket mer. Det ska räcka för att bogsera in avancemanget, medan Crusaders Belfast såklart är nöjda med att inte låta det rinna iväg för mycket här.

Crusaders Belfast +2,5 spelas till 1,76 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Crusaders Belfast +2,5
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, torsdag 1/8
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   –

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.