Speltips inför Debrecen – Torino 1/8: Ingen press…

Spelbloggare Publicerat: 1 augusti 2019

Det är 90 minuter som mer eller mindre bara ska spelas av när det vankas retur mellan ungerska Debrecen samt italienska Torino i Europa League-kvalet. Det här blir inte så underhållande, va?

Annons:

Tre mål mot noll. Helt klappat och klart. Torino är, i praktiken, redan klara för den tredje kvalrundan av Europa League-kvalet.

Senast Torino spelade Europafotboll var 2014/15 och då nådde de åttondelsfinalen i just EL. Något liknande, kanske ännu mer, hoppas de kunna leverera deras supportrar detta år – men först och främst handlar det om kvalspelet…

Efter denna match, 90 minuter som bara ska städas av, väntar ytterligare två kvalrundor innan man kan bli klara för turneringen. Där hårdnar också konkurrensen och tuffare motstånd än Debrecen lär vänta, såvida de inte har oerhört flyt med lotterna. Rätt blandad kompott av kvalitet.

Debrecen hamnade på en tredjeplats i den ungerska ligan förra året – en liga av lite sisådär kvalitet. Finns sämre fotbollsländer i Europa, men också betydligt bättre. Den första kvalrundan avancerades vidare från när albanska Kukësi stod för motståndet; 4-1 över 180 minuter.

För Torino är det nästan en månad innan premiärspel i årets Serie A och förhoppningarna är rejält uppskruvade efter fjolårets succé som burit dem hit, ut i Europa. Perfekt matcher att ta tempen, sätta ett spel och fila på formen. Ett spännande nyförvärv, ur svensk synvinkel, är av Samuel Gustafsson, senast från Serie B och Hellas Verona.

Roterar – jämnar ut spelplanen

En match som kan tas lätt på. Det skulle förvisso kunna tala för en avslappnad approach, framåtlutat, fart och fläkt. Vi tror dock att fallet kan bli det omvända.

Debrecen ska i första hand bara komma undan med ett hyfsat resultat; ge supportrarna lite glädje. Hoppet om avancemang är helt sinat och därför handlar det om att hålla siffrorna nere – och det lär bli enklare nu på hemmaplan, när man sannolikt får hålla mer boll. På Stadio Giuseppe Moccagatta var det snarare försvarsspel för hela slanten.

Gästande Torino kan tänkas rotera en del i startelvan; testa nytt och låta fler spelare visa framfötterna. Nästan som en vänskapsmatch. Jämnar ut spelplanen något, såklart.

Målsnålt i returen? Under 2,5 mål tas till 2,03 gånger pengarna hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,03 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 18:30, torsdag 1/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.