Speltips inför Dynamo Kiev – FC Köpenhamn 24/10: Skarpt läge

Simon Pålsson Publicerat: 24 oktober 2019

FC Köpenhamn och Dynamo Kiev delar med ledningen i gruppen i Europa League, där Malmö FF också finns med.

Annons:

Grupp B har verkligen fått ett ordentligt liv från första stund och efter två omgångar känns det hela fortsatt vidöppet. Naturligtvis är det lite fördel för Dynamo Kiev och FC Köpenhamn, som båda står på fyra inspelade poäng hittills.

Båda lagen har tagit en vinst och ett kryss hittills. Malmö FF har varit en svår nöt att knäcka för båda lagen, men Dynamo Kiev tog en lätt orättvis trepoängare medan FC Köpenhamn tog en lätt orättvis poäng mot skåningarna.

Med fyra inspelade poäng var toppar dessa båda lag gruppen, samtidigt som Malmö FF är stora favoriter hemma mot FC Lugano. Med andra ord kan man snart få konkurrens i toppen av gruppen om MFF gör vad man ska och tar tre poäng mot schweizarna på torsdagskvällen.

Annons:

Underspel i Europa League

FC Köpenhamn är ett lag som närmast uteslutande spelar målsnåla matcher när det är dags för Europaspel. Här har den danska storklubben gjort sig kända som ett lag med solid defensiv, som inte riskerar någonting utan försöker vinna matcherna med en tät organisation.

I de åtta senaste matcherna har man spelat sju matcher där det max har gjorts totalt två mål. Under 2,5 mål har med andra ord varit ett synnerligen gångbart spel i deras matcher.

Nu står det mycket på spel och med tanke på att vinnaren här tar ledningen i gruppen tror vi att båda lagen är försiktiga. Det här är samtidigt ett skede i gruppen där man inte vill bjuda in FC Lugano eller Malmö FF. Det är ett klurigt läge. Dynamo Kiev är dock inget överdrivet offensivt lag på hemmaplan heller.

Under 2,5 mål spelas till 1,55 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,55 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, torsdag 24/10
TV:   kanalnio logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.