Speltips inför Eintracht Frankfurt – Benfica 18/4: Målexplosion

Simon Pålsson Publicerat: 18 april 2019

Mål, mål och åter mål. Det är fokus i vårt speltips inför Europa League-kvartsfinalen mellan Eintracht Frankfurt och Benfica den 18 april.

Annons:

Europa League har på senare år växt i anseende och det kan vi väl egentligen tacka lagen som deltar för. Dels har det från officiellt håll sett till att skänkas en Champions League-plats till det lag som vinner turneringen. Det har visat sig otroligt viktigt för hur storlagen förhåller sig till Europa League.

Men dessutom har lag i medelstora ligor runt om i Europa – som Portugal, Frankrike och delvis Tyskland – verkligen tagit den här turneringen på allvar. För spelare, klubbar och kanske allra främst supportrar är det magiskt att få spela i Europa och de som inte platsar riktigt i den finaste av turneringar får ändå en trevlig chans i Europa League. Det är inte illa pinkat.

Att lagen brinner för att gå långt här märktes inte minst i den första kvartsfinalen mellan Eintracht Frankfurt och Benfica. Där kunde tyskarna få in två bortamål i Lissabon, men ändå (!) förlora med 4-2. Det är svindlande.

Därför behöver laget nu vända på steken inför sin hemmapublik och utgångsläget är alltså full fart framåt. Ultimata förutsättningar för fotbollsfest.

Mål, mål, mål – mera mål!

Eintracht Frankfurt får klara sig utan Evan Ndicka som är avstängd inför matchen, men det finns också ett par viktiga spelare som är borta med skador. Taleb Tawatha, Marc Stendera, Marco Russ och Timothy Chandler.

I det första mötet fanns inte den målfarlige Sebastien Haller med i det tyska laget, men nu ska anfallaren vara redo för spel igen. Hoppas man. Efter fem mål tidigare i turneringen är det han och kollegan Luka Jovic som ska göra det. Han har för övrigt gjort sex mål så här långt i Europa League.

I bortalaget har den tidigare skadelistan med Tyronne Ebuehi och German Conti nu utökats med Gabriel Pires. Däremot är Jonas tillbaka i laget efter sin avstängning senast, men det återstår att se om han tar plats här.

Efter 4-2 i det första mötet vet vi vad lagen är kapabla till i målväg. Dessutom gör utgångsläget i själva dubbelmötet att det så gott som måste bli en till öppen, målrik tillställning. Eller hur?

Över 2,75 mål spelas till 1,66 gånger såsen hos Unibet. Då får vi halva insatsen tillbaka om matchen skulle sluta med tre mål, men med vinst på andra halvan.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 2,75 mål
Odds:  1,66 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  21:00, torsdag 18/4
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:    eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.