Speltips inför Eintracht Frankfurt – Standard Liege 24/10: Europa League

Simon Pålsson Publicerat: 24 oktober 2019

Eintracht Frankfurt är solklara favoriter hemma mot Standard Liege i ett mycket viktigt möte i Europa League-gruppspelet.

Annons:

Europa League är tillbaka på torsdagskvällen och med sen avsparkstid är det dags för mötet mellan Eintracht Frankfurt och Standard Liege. Det här är redan ett skarpt läge i gruppen som gör den här matchen mycket intressant.

Eintracht Frankfurt står på en trepoängare efter två spelade omgångar. Förlusten mot Arsenal svider fortfarande, men fortfarande har man avancemanget i egna händer.

Standard Liege fick storstryk mot Arsenal, men har också tagit en vinst så här långt i gruppen. Därför skulle man i händelse av en vinst här koppla greppet om andraplatsen.

Vad som känns helt givet är att det blir dessa båda lag som kommer att slåss om avancemanget från gruppen.

Annons:

Många avbräck i båda lagen

Eintracht Frankfurt kommer till den här matchen med ett par nya skador på sin skadelista. Det rör sig då om Kevin Trapp, Almamy Toure och André Silva som alla dragit på sig skador sista tiden. Sedan tidigare har den tyska storklubben även Jonathan de Guzman och Marco Russ på sin skadelista.

Till antalet är skadorna inte lika många hos gästerna, men det är såklart en nackdel att varken Orlando Sa eller Noe Dussenne kommer att kunna spela det här mötet heller.

Det känns som att den här gruppen står och väger. Det är framför allt dessa båda lag som kommer att behöva ta en vinst för att hänga med i toppen. Det gör att båda lagen kommer att gå för vinsten – oavsett resultat.

Båda lagen göra mål spelas till 1,65 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, torsdag 24/10
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: