Speltips inför FC Köpenhamn – Dynamo Kiev 7/11: Nytt tätt möte

Simon Pålsson Publicerat: 7 november 2019

FC Köpenhamn och Dynamo Kiev kliver in i den fjärde omgången av Europa League rädda att förlora. Då kan Malmö FF nämligen gå om.

Annons:

Efter tre spelade omgångar finns det nog ingen som kan klaga på spänningen i Europa League-gruppspelets andra grupp, även känd som Grupp B. Här har Malmö FF och FC Köpenhamn sett till att hålla den skandinaviska fanan högt, men med tre omgångar kvar att spela har alla fyra lag en realistisk chans att gå vidare.

FC Köpenhamn kliver nu in i avslutningen med allt bättre form och har ryckt upp sig betänkligt i det inhemska ligaspelet, där man nu har fyra raka vinster efter den tunga derbyförlusten mot Bröndby. Det var en förlust som kom dagarna efter att man spelade 1-1 mot rivalerna Malmö FF på Stadion i Malmö.

Sedan dess har man också kryssat borta mot just Dynamo Kiev – som man nu möter hemma på Parken – i den ukrainska huvudstaden. Det gör att formen får sägas vara väldigt god och inte minst är man ett svårslaget lag numera.

Dynamo Kiev har också visat fin form och har inte förlorat sedan i september månad. Nu har man med sig 4-0 från mötet med Lviv senast, vilket lär ge en fin boost inför den här matchen.

Annons:

Allt kan hända i gruppen

Då kan vi också ta en snabb överblick på hur det ser ut i gruppen i stort. Det här är också en av de allra jämnaste i hela gruppspelet och minst tre, rent av kanske alla fyra, lag gör upp om att ta sig vidare. Det adderar såklart en extra spänning som inte riktigt går att finna i övriga grupper.

FC Köpenhamn och Dynamo Kiev har för närvarande det bästa utgångsläget med fem poäng vardera, endast en poäng mer än Malmö FF. Sist i gruppen är FC Lugano med en poäng, men vinner schweizarna mot MFF klättrar man snabbt i tabellen.

Utgångsläget sätter faktiskt en del press på båda lagen här. En vinst för endera lag skulle göra att man försätter sig själva i en strålande situation inför avslutningen. Däremot skulle en förlust göra läget minst sagt prekärt, inte minst om Malmö FF tar poäng eller rent av vinner.

Med allt det här i åtanke tror vi att båda lagen är rädda för att förlora. Ett kryss kommer göra så att allting fortfarande lever med två omgångar kvar att spela. Då har man allting i egna händer fortfarande. Dynamo Kiev spelar visserligen dubbla bortamatcher i Öresundsregionen nu i november, men så länge man inte förlorar kommer chansen att leva hela vägen in i mål i gruppspelet.

Under 2,5 mål känns som ett fullkomligt givet speltips till 1,60 gånger såsen hos Unibet. Under 2,5 mål är och har varit ett gångbart spel för dessa båda lag i Europa League. Det har suttit i tre raka matcher för Dynamo Kiev, samt i åtta av de nio senaste Europamatcherna för danskarna.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:55, torsdag 7/11
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: